❌İndirim Bitti! Enermax Esc001-R Kırmızı M.2 2280 Nvme SSD Soğutucu Bloğu 209 TL

Hiksemi radiator mh1 ve mh2 vardı yandan vidalı da artık kalmadı piyasada. Bir de ssd soğutucu dediğimiz şey bir kere takıp unutulacak bir şey. Niye çıkarmak istensin ki?
O öyle olmuyor maalesef anakart değiştirdin en basitinden kendi soğutucusu var neden o şekilde kullanasın , ben anakartın soğutucusunu tercih ederdim özellikle konudakinin kırmızı renk olduğunu düşünürsek .

Hiksemi radiator mh1 ve mh2 vardı yandan vidalı da artık kalmadı piyasada. Bir de ssd soğutucu dediğimiz şey bir kere takıp unutulacak bir şey. Niye çıkarmak istensin ki?
Mh2 kullanıcısıyım hayatımda fiyatına göre bu kadar kaliteli bir paket içeriği çok az gördüm, tornavida bile koymuştu adamlar 😃

ben 300 TL'ye almıstım bence alınıp koseye atılır atılmasada takılır yararlı bir ürün dereceyi düşüyor ama cok utopik beklentileriniz olmasın

Mh2 kullanıcısıyım hayatımda fiyatına göre bu kadar kaliteli bir paket içeriği çok az gördüm, tornavida bile koymuştu adamlar 😃
Ben de aldım PS5'te kullandım, kutuyu açmadan kaliteyi anlıyorsun zaten. Atmaya kıyamadım kutusunu bile, içini açınca dibim düştü tornavida vs derken. Tornavidayı da ekran kartı bakımı yaparken kullanıyorum şimdi :D

Aliexpreste bunları 1 avroya satıyorlar Türkiye'de 4 katına düştü mü çok iyi fiyat diye düşünüyoruz vah halimize

Geri