O öyle olmuyor maalesef anakart değiştirdin en basitinden kendi soğutucusu var neden o şekilde kullanasın , ben anakartın soğutucusunu tercih ederdim özellikle konudakinin kırmızı renk olduğunu düşünürsek .Hiksemi radiator mh1 ve mh2 vardı yandan vidalı da artık kalmadı piyasada. Bir de ssd soğutucu dediğimiz şey bir kere takıp unutulacak bir şey. Niye çıkarmak istensin ki?
Anakartım gigabyte b450 gamingx ekran kartının altında kalıyor ssd kurtarırmı sizce. Kart xfx quick 308 rx 6600xtSon 1 yılın en düşük fiyatı, ihtiyacı olan değerlendirebilir
![]()
ENERMAX ESC001-R Kırmızı M.2 2280 NVMe SSD Soğutucu Bloğu - Fiyatı, Yorumları
ESC001-R Kırmızı M.2 2280 NVMe SSD Soğutucu Bloğu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Mh2 kullanıcısıyım hayatımda fiyatına göre bu kadar kaliteli bir paket içeriği çok az gördüm, tornavida bile koymuştu adamlarHiksemi radiator mh1 ve mh2 vardı yandan vidalı da artık kalmadı piyasada. Bir de ssd soğutucu dediğimiz şey bir kere takıp unutulacak bir şey. Niye çıkarmak istensin ki?
Ben de aldım PS5'te kullandım, kutuyu açmadan kaliteyi anlıyorsun zaten. Atmaya kıyamadım kutusunu bile, içini açınca dibim düştü tornavida vs derken. Tornavidayı da ekran kartı bakımı yaparken kullanıyorum şimdiMh2 kullanıcısıyım hayatımda fiyatına göre bu kadar kaliteli bir paket içeriği çok az gördüm, tornavida bile koymuştu adamlar![]()
7-8 derece düşürdü bendeSon 1 yılın en düşük fiyatı, ihtiyacı olan değerlendirebilir
![]()
ESC001-R Kırmızı M.2 2280 NVMe SSD Soğutucu Bloğu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Stok gg silmişlerSon 1 yılın en düşük fiyatı, ihtiyacı olan değerlendirebilir
![]()
Çok var vidalı vs geri sökmek rahatBunlarda yapışkansız olanlar var mı peki ?