Cihan karasu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 753
bunun bildirimi nerden geldi
bunun bildirimi nerden geldi
Bot bildirdi ama daha hızlı botlar varmış demekkibunun bildirimi nerden geldi
bütün telegram gruplarına katıldım resmen hiç birinde göremedim helal olsunBot bildirdi ama daha hızlı botlar varmış demekki![]()
Alamadık kibütün telegram gruplarına katıldım resmen hiç birinde göremedim helal olsun
Araç kamerası, fotoğraf makinesi vs vs birçok kullanım alanı var aslında ama bildirim geldiği gibi girip alamayınca ben de garipsedimBeyler benim anlamadığım iphonedur, gpudur, ssddir veyahut ramdir bunlar düştüğü gibi gidiyor da SD kartlar niye düştüğü gibi gidiyor? Napcan yani SD kart al-satı mı yapıcan.
2k 4k kayit yapan araç kamerasi varsa bu sd kartlar iyi oluyorBeyler benim anlamadığım iphonedur, gpudur, ssddir veyahut ramdir bunlar düştüğü gibi gidiyor da SD kartlar niye düştüğü gibi gidiyor? Napcan yani SD kart al-satı mı yapıcan.
Mesela bende güvenlik kameraları var ona takıyorum eskiyeni değiştiriyorum.2k 4k kayit yapan araç kamerasi varsa bu sd kartlar iyi oluyor
o bayadır orada idi ben alıp iptal ettimAlıntıyı görüntüle
kim aldıysa hayırlı olsun
knk adamlar resmen Aİ yapmış ondandırBeyler benim anlamadığım iphonedur, gpudur, ssddir veyahut ramdir bunlar düştüğü gibi gidiyor da SD kartlar niye düştüğü gibi gidiyor? Napcan yani SD kart al-satı mı yapıcan.