🔥İndirim RTX 5060 Ekran Kartı + Corsair Ddr5 Ram 25.499 TL +3 Taksit

BeeL

80+
Reaksiyon skoru
136
Peşin paranız varsa ikincielde 9060xt yi 17k ya 6000mhz tek 16 Rami de 8k ya alırsınız bundan daha mantıklı olur
Ben aynı fikirde değilim ya. Evet oyun performansı gayet iyi 9060 XT nin ama yazılım tarafında fena patlak Radeonlar. 9070 XT muazzam ama ona lafım yok. evet yazılımı zayıf ama kas gücü baya iyi durumda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu bundle özelinde bence ihtiyacı olan değerlendirebilir fena değil. özellikle şu ram piyasasında.

Tek tek alınması ile arasında baya fiyat farkı var,

İhtiyacı olan değerlendirebilir.

Kazık la 5060 ztn 16 17k ramide 10k ya daha iyisini alırsın

Ben aynı fikirde değilim ya. Evet oyun performansı gayet iyi 9060 XT nin ama yazılım tarafında fena patlak Radeonlar. 9070 XT muazzam ama ona lafım yok. evet yazılımı zayıf ama kas gücü baya iyi durumda.
Marka savunuculugu yapmam ben 9060 xt 16gb kullanıyorum 7 aydır otomatik güncellemeyi kapattım bu zamana kadar hicbi sorun yasamadım oyunlarda .zaten bı önceki ekran kartımda palit rtx 5060 kötü değil CS valoda yeterliydi hatta oyun ayarları AMD ye göre daha kolaydı ama VRAM den ötürü RX 9060a geçtim 2k performansta daha iyi olduğu icin şuanda memnunum palit 5060 lar bı tık sıcak çalışıyor aşırılıgı yok ama.

2 yıla kalmadan 2x8'i satıp 1x16'ya veya 2x16'ya geçme çabası yerine yine tercihe göre 16 bin liraya 5060 8GB (önermiyorum ama neyse) alıp yanına bir tane 1x16 indirimden Patriot ya da diğer markaların 6000CL36 gibilerini almak daha iyi olur. Arada maksimum 1.500₺ falan çıkar ve yüksek ihtimalle alacağı şey de 6 taksitli olacağını için daha avantajlı şekilde daha iyisini alabilir.

Alınmaz 16 17 5060 dolu bir tık uyguna geliyor ama 8x2 ddr5'te 8 GB ram'ler pek tutulmuyor

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu bundle özelinde bence ihtiyacı olan değerlendirebilir fena değil. özellikle şu ram piyasasında.
Yazılım patlak nasıl bir terim? "Yazılımı patlak" ürünleri tüm konsollara koyuyorlar, firma dünyada bilgisayar piyasasına yön veriyor, birisi de çıkıp "yazılımı patlak" diyor. Lütfen siz NVIDIA fanboyu olmaya devam edin de ucuza AMD kart alalım uzun bir süre. %0 bilgi ve %100 cehaletle atılan yorumları ciddiye almayın.

Yazılım patlak nasıl bir terim? "Yazılımı patlak" ürünleri tüm konsollara koyuyorlar, firma dünyada bilgisayar piyasasına yön veriyor, birisi de çıkıp "yazılımı patlak" diyor. Lütfen siz NVIDIA fanboyu olmaya devam edin de ucuza AMD kart alalım uzun bir süre. %0 bilgi ve %100 cehaletle atılan yorumları ciddiye almayın.
Yazılımı kullanmadıkları yerde başarılı olabilmişler. Ama arkadaş masaüstü bilgisayardan bahsediyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,276
Üyeler
198,940
Son üye
legolas94

Geri