O indirimi kaçırdım maalesef. fiyat performans açısından daha verimli geliyor o açıdanTabi ki de soğutabilir. Ocypus daha geçenlerde 2.100₺'ydi. O indirim tekrar gelir mi bilmiyorum ama yine de alabilirsin.
Hangi kule tip iyidir o konuda bilgim yok ondan dolayıbu işlemci için bu kadar para sıvı sogutucuya vermektense iyi bi kule tipi alınabilir gayet yeterli
Kasa revenge serenity modeli de 280 destekliyor mi bilmiyorum![]()
NZXT Kraken Elite 280 RGB RL-KR28E-B1 Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
NZXT Kraken Elite 280 RGB RL-KR28E-B1 Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Kasanın 280mm desteği varsa çek direk hem görsel olarak hem performans olarak efsana çoğu 360mm'lere taş çıkarabilecek kapasitede.
![]()
Öyle beyaz renk takıntım falan yok ya sadece uzun ömürlü ve vereceğim fiyata göre verimliliği yüksek olsun sıvı soğutma hava soğutma fark etmiyoro paraya segotep tercih edeceksen cumaları ekranlı olan modeli düşüyor o paraya ona bakabilirsin.
yoksa beyaz aradığını düşünerek arctic lf3 al geç düşünme hiç. biraz sesi var o da kulaklığın iyiyse çok önemli olmaz