AMD Ryzen 7 7800x3d İçin Sıvı Soğutma Önerisi

Erenayk1

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
5500
Bu tarz soğutmalar işlemciyi rahat bir şekilde soğutabilir mi yoksa sizin başka bir öneriniz var mıdır?

Ekler

• IMG_8551.webp
    IMG_8551.webp
    65.4 KB · Hit: 41
  • IMG_8552.webp
    IMG_8552.webp
    84.5 KB · Hit: 39
MSI MAG Coreliquid E360 360MM kullanıyorum memnunum, Cyberpunk 2077 ultra ayarlarda PT açıkken 70 dereceyi bile görmedim

Aklımdakilerden biriside oydu fiyatı biraz arttırınca msi 360 , gigabyte aorus waterforce ve artic 3 pro arasında kaldım

bu işlemci için bu kadar para sıvı sogutucuya vermektense iyi bi kule tipi alınabilir gayet yeterli

ocypus delta kullanıyorum soğutuyor

Tabi ki de soğutabilir. Ocypus daha geçenlerde 2.100₺'ydi. O indirim tekrar gelir mi bilmiyorum ama yine de alabilirsin.

Tabi ki de soğutabilir. Ocypus daha geçenlerde 2.100₺'ydi. O indirim tekrar gelir mi bilmiyorum ama yine de alabilirsin.
O indirimi kaçırdım maalesef. fiyat performans açısından daha verimli geliyor o açıdan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu işlemci için bu kadar para sıvı sogutucuya vermektense iyi bi kule tipi alınabilir gayet yeterli
Hangi kule tip iyidir o konuda bilgim yok ondan dolayı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasanın 280mm desteği varsa çek direk hem görsel olarak hem performans olarak efsana çoğu 360mm'lere taş çıkarabilecek kapasitede.

Kasa revenge serenity modeli de 280 destekliyor mi bilmiyorum

thermalright phantom spirit 120 evo
thermalright phantom spirit 120 se
Peerless Assassin 120 SE

Şu NZXT testi olan video bulabildiniz mi ? 1-2 tane buldum ondaki derecelerde pek anlam ifade etmedi.Gidip 1500e çift kule tipi almak varken neden 1800 daha vereyim minicik ekran için ki diğer versiyonu gibi Led olarak da kullanılmaz safi derece.

o paraya segotep tercih edeceksen cumaları ekranlı olan modeli düşüyor o paraya ona bakabilirsin.

yoksa beyaz aradığını düşünerek arctic lf3 al geç düşünme hiç. biraz sesi var o da kulaklığın iyiyse çok önemli olmaz :D
Öyle beyaz renk takıntım falan yok ya sadece uzun ömürlü ve vereceğim fiyata göre verimliliği yüksek olsun sıvı soğutma hava soğutma fark etmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,656
Üyeler
199,408
Son üye
denizprime

Geri