ölçü lazımMaksimum 5.000TL bütçeye ne önerirsiniz?
160x70 ve üzeriölçü lazım
Hocam teşekkür ederim ama önerdikleriniz bütçeyi aşıyor, maksimum 4.000TL'ye düşünüyordum fakat ekstra iyi bir masa olur diye 5.000TL belirledim.Aqalar ben de araştırdım Letgodan denk getirdim masif ahşap 180*90*4.5 kalınlıkta ama bunu almadan baya araştırdım önce ikea nın kesonlu alex masası var harika güzel ama pahalı biraz daha araştırdım yurtdışında herkes ikeadan lamine ahşap tezgah var bunu masa tablası gibi alıp kesonlara oturtmuşlar keson istemeyen için metal ayak satılıyor trendyolda 2k ya bende en son hem makul hem sağlam hem kaliteli olsun diye 5.5kya İkea da 186*86*3.8 mm seljan mutfak tezgahını alacaktım altına 2k ya sağlam ayakla premium bi masam olcaktı ama daha güzeli denk geldi aldım bende
valla tavsiyem ozm letgo yu kovalamak olur bu mutfak masaları var gene gözüne güzel gelen istediğin ölçülerede bak çok ürün var illaki bulursun hazır masa almak mantıklı değil ve dar çoğu 150-160 cm boy olarak bilmiyorum benim masam geniş çift montör ses sistemi derken 170-180 cm bana anca gelıyor ikinciel kovala deseni rengi hoşuna gitmezse de karbon fiber, ahşap desenli, siyah ahşap desenli folyolar var alır üstüne kaplarsın ben öyle yapacaktımHocam teşekkür ederim ama önerdikleriniz bütçeyi aşıyor, maksimum 4.000TL'ye düşünüyordum fakat ekstra iyi bir masa olur diye 5.000TL belirledim.
Hangisini aldınAqalar ben de araştırdım Letgodan denk getirdim masif ahşap 180*90*4.5 kalınlıkta ama bunu almadan baya araştırdım önce ikea nın kesonlu alex masası var harika güzel ama pahalı biraz daha araştırdım yurtdışında herkes ikeadan lamine ahşap tezgah var bunu masa tablası gibi alıp kesonlara oturtmuşlar keson istemeyen için metal ayak satılıyor trendyolda 2k ya bende en son hem makul hem sağlam hem kaliteli olsun diye 5.5kya İkea da 186*86*3.8 mm seljan mutfak tezgahını alacaktım altına 2k ya sağlam ayakla premium bi masam olcaktı ama daha güzeli denk geldi aldım bende
Valla Letgodan masif ahşap çok güzel bir masa denk getirdim onu aldım . Tam ikeadan alacaktım ama daha iyisi çok daha ucuza denk geldiHangisini aldın
Foto veya link var mı reisValla Letgodan masif ahşap çok güzel bir masa denk getirdim onu aldım . Tam ikeadan alacaktım ama daha iyisi çok daha ucuza denk geldi