5.000tl Bütçeye Masa Önerisi

Oğuzhan™

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
161
Bütçe
5000
Maksimum 5.000TL bütçeye ne önerirsiniz?

1.60x70 ve üstü arıyorum.

Son düzenleme:
Aqalar ben de araştırdım Letgodan denk getirdim masif ahşap 180*90*4.5 kalınlıkta ama bunu almadan baya araştırdım önce ikea nın kesonlu alex masası var harika güzel ama pahalı biraz daha araştırdım yurtdışında herkes ikeadan lamine ahşap tezgah var bunu masa tablası gibi alıp kesonlara oturtmuşlar keson istemeyen için metal ayak satılıyor trendyolda 2k ya bende en son hem makul hem sağlam hem kaliteli olsun diye 5.5kya İkea da 186*86*3.8 mm seljan mutfak tezgahını alacaktım altına 2k ya sağlam ayakla premium bi masam olcaktı ama daha güzeli denk geldi aldım bende

Aqalar ben de araştırdım Letgodan denk getirdim masif ahşap 180*90*4.5 kalınlıkta ama bunu almadan baya araştırdım önce ikea nın kesonlu alex masası var harika güzel ama pahalı biraz daha araştırdım yurtdışında herkes ikeadan lamine ahşap tezgah var bunu masa tablası gibi alıp kesonlara oturtmuşlar keson istemeyen için metal ayak satılıyor trendyolda 2k ya bende en son hem makul hem sağlam hem kaliteli olsun diye 5.5kya İkea da 186*86*3.8 mm seljan mutfak tezgahını alacaktım altına 2k ya sağlam ayakla premium bi masam olcaktı ama daha güzeli denk geldi aldım bende
Hocam teşekkür ederim ama önerdikleriniz bütçeyi aşıyor, maksimum 4.000TL'ye düşünüyordum fakat ekstra iyi bir masa olur diye 5.000TL belirledim.

Hocam teşekkür ederim ama önerdikleriniz bütçeyi aşıyor, maksimum 4.000TL'ye düşünüyordum fakat ekstra iyi bir masa olur diye 5.000TL belirledim.
valla tavsiyem ozm letgo yu kovalamak olur bu mutfak masaları var gene gözüne güzel gelen istediğin ölçülerede bak çok ürün var illaki bulursun hazır masa almak mantıklı değil ve dar çoğu 150-160 cm boy olarak bilmiyorum benim masam geniş çift montör ses sistemi derken 170-180 cm bana anca gelıyor ikinciel kovala deseni rengi hoşuna gitmezse de karbon fiber, ahşap desenli, siyah ahşap desenli folyolar var alır üstüne kaplarsın ben öyle yapacaktım :)

Hangisini aldın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,611
Üyeler
199,192
Son üye
megjegyezni

Geri