Faceit Girince Sensim Ağırlaşıyor

Koala..

80+
Reaksiyon skoru
6
800dpi 0.80 sens arkamı tekte rahat dönüyorken faceit giridğimde herhangi bir ayar değişmemesine rağmen tekte arkamı dönemiyorum ağırlaşıyor neden oluyor bilen varmı normalde böyle bir şey yaşamıyordum
mousem logitech pro x superlıght 2

Son düzenleme:
Teknik olarak böyle bir sorunun olmaması gerek hocam psikolojik olmasın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tek mantıklı cevap GHUB ile Anti-Cheat çakışması olabilir

Teknik olarak böyle bir sorunun olmaması gerek hocam psikolojik olmasın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tek mantıklı cevap GHUB ile Anti-Cheat çakışması olabilir
yok ya test ediyorum da tekte dönerken faceit girince en fazla yarım dönebiliyorum

Sensi 2 katına çıkar :D

hocam sürekli oynadıgım ayarları değiştirmek koaly değil
E sporcu musun kral 0.4 ile 0.401 sensin farkını anlıyor musun mesela
2 katına çıkar sensi oyna, faceit oynamadığın zaman normal sensine dönersin

E sporcu musun kral 0.4 ile 0.401 sensin farkını anlıyor musun mesela
2 katına çıkar sensi oyna, faceit oynamadığın zaman normal sensine dönersin
hocam 0.80 den 1.20 ye cekmem gerekiyor ve fark hissediliyor

400e 0.8 nasıl oynuyorsun hocam hayatımda gördüğüm en düşük sens ben 400 1.77 zorlanıyorum millet bana düşük diyor

400e 0.8 nasıl oynuyorsun hocam hayatımda gördüğüm en düşük sens ben 400 1.77 zorlanıyorum millet bana düşük diyor

Pubg esporcularının oynadığı sensleri bi görsen… onların sensiyle sprey atayım desem mouseu 2 elle birden çekmem gerekir. Oynayan oynuyor

Konuya gelirsek faceit neredeyse kernel seviyesinde okuma ve anti cheat özelliğinin işlemciye yük bindirmesinden kaynaklı

E mouse sens ve taramayıda işleyen şey cpu olduğu için… sonuç: normal

Seninle birebir yaşadığım sorun faceit veya cs değil ama geçmiş yıllarda pubg twitch yayını yaparken yaşıyodum. Mouse bariz hantallaşıyordu hızlı loot yapacam diye mouse u çok kaydırmak zorunda kalıyodum. Yayını bitirdiğim anda arkadaki stream programını vs kapattığım anda mousedaki o alıştığım rahatlığa dönüyordu direkt. Plasebo falan değil net hissediyodum

mouse'u 8000hz kullanıyorsan 1000hz'e çek çözülme ihtimali var
1ms bile fark olmuyor zaten

Pubg esporcularının oynadığı sensleri bi görsen… onların sensiyle sprey atayım desem mouseu 2 elle birden çekmem gerekir. Oynayan oynuyor

Konuya gelirsek faceit neredeyse kernel seviyesinde okuma ve anti cheat özelliğinin işlemciye yük bindirmesinden kaynaklı

E mouse sens ve taramayıda işleyen şey cpu olduğu için… sonuç: normal

Seninle birebir yaşadığım sorun faceit veya cs değil ama geçmiş yıllarda pubg twitch yayını yaparken yaşıyodum. Mouse bariz hantallaşıyordu hızlı loot yapacam diye mouse u çok kaydırmak zorunda kalıyodum. Yayını bitirdiğim anda arkadaki stream programını vs kapattığım anda mousedaki o alıştığım rahatlığa dönüyordu direkt. Plasebo falan değil net hissediyodum
pubg doğrudur evet ama cs içinde 400 0.8 çok yavaş hocam mesela bende cs prolarından örnek vereyim ortalama 400e 2 sens veya 800e 1.5 sens oynuyorlar

Geri