Mediamarkt Hediye Çeki Nerede Satabilirim

Reaksiyon skoru
117
7000tl mediamarkt hediye çekim var nakite nasıl çevirebilirim? sahibinden gibi sitelerde ilan açıp satmaya çalışmak legal mi bu tarz hediye çeklerini?

7000tl mediamarkt hediye çekim var nakite nasıl çevirebilirim? sahibinden gibi sitelerde ilan açıp satmaya çalışmak legal mi bu tarz hediye çeklerini?
Parçalı ya da tümünü mü satmak istiyorsun bir de işte %70 %80 paylı satılıyor genelde payı da oranı da sana kalmış

Parçalı ya da tümünü mü satmak istiyorsun bir de işte %70 %80 paylı satılıyor genelde payı da oranı da sana kalmış
tümünü satmak istiyorum. evet zaten ben de 6000 civarı bi fiyata vermeyi düşünmüştüm de ilan açıp eğer legal değilse takiplerine falan düşüp bu firmaların (eğer böyle bir gelir kapısı varsa bu firmaların hiç şaşırmam) dava falan yemeyeyim diye sordum

5 veya 5 küsür fiyatlara falan verirseniz gider 6'ya almayabilirler çünkü kuponla birleştirilemiyo olması lazım. Birde sahibinden onun ilanını açtırmaz muhtemelen. Dolandırıcılığa açık bi satış tipi. Karşı önden ödemeyi atmaz, sizde önden kodu vermezsiniz. Anca alacağı şey hazır olucakki aynı konuma gideceksiniz vs. çetrefilli iş.

Çevrede herhangi bir teknolojik ürün alacak biri varsa aranızda anlaşın işte ilan açmak falan çok mantıklı değil bu işlerde.

Legal olma kısmı çekin neden verildiğine de bağlı. Koşullarında ne demişlerse o geçerlidir.

tümünü satmak istiyorum. evet zaten ben de 6000 civarı bi fiyata vermeyi düşünmüştüm de ilan açıp eğer legal değilse takiplerine falan düşüp bu firmaların (eğer böyle bir gelir kapısı varsa bu firmaların hiç şaşırmam) dava falan yemeyeyim diye sordum
Yani burada forumda galiba satan vardı önceden gördüm de şimdi ne olur bilemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,039
Üyeler
199,272
Son üye
Emirhansyusan

Geri