Dustares
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,206
Alınmaz4600₺ verilir mi peki ne dersiniz? Pek anladığım bir konu değil ama çok şık duruyor hakikaten
Alıntıyı görüntüle
Alınmaz4600₺ verilir mi peki ne dersiniz? Pek anladığım bir konu değil ama çok şık duruyor hakikaten
Alıntıyı görüntüle
Şimdi bu ürünün non-rgb modeli geçen ay 3.799'a TL'ye satıldı (ben de aldım, şu an kullanıyorum). RGB halde kullanmak isteyenler ise F240 NZXT fanı aldılar ekstra 1200 verip ve 5 liraya RGB halini mâl ettiler.4600₺ verilir mi peki ne dersiniz? Pek anladığım bir konu değil ama çok şık duruyor hakikaten
Alıntıyı görüntüle
1 saat kadar önce 3300dü heralde son stoktu kaçırmışsın4600₺ verilir mi peki ne dersiniz? Pek anladığım bir konu değil ama çok şık duruyor hakikaten
Alıntıyı görüntüle
Konudaki 28E-B1 diyor, benim attığımda ise 24E-B2 yazıyor, esasen ne farkı var bilmiyorum. Akakçe'ye kraken elite rgb 240 yazdım bu çıktıKonudakinden başka bu attığı ama
Şimdi bu ürünün non-rgb modeli geçen ay 3.799'a TL'ye satıldı (ben de aldım, şu an kullanıyorum). RGB halde kullanmak isteyenler ise F240 NZXT fanı aldılar ekstra 1200 verip ve 5 liraya RGB halini mâl ettiler.
Bu bağlamda fiyat kötü değil. Optimum bir fiyat. Şu fiyatta alınca kimse ık diyemez.
Olay tamamen ihtiyaç. Ekran istiyorsanız kasanızda; şu an dünyada OLED olan şu kavisli ekranlar hariç; bunlardan daha iyi ekrana sahip AIO yok.
1 saat kadar önce 3300dü heralde son stoktu kaçırmışsın
Siyah daha iyi olur benceKasa bu sekilde iyi mi yoksa komple siyaha cevirsem daha iyi mi olur. Fikriniz nedir kararsiz kaldim.
Bencede, guzel bi siyah kasa kosturmak lazim indimlerde.Siyah daha iyi olur bence
Daha test ademedim ama iyi sonuc verecegine eminim. Suan dereceler daha da dustu normal kullanimda sessiz guzel calisiyor.Güle güle kullan tekrar hocam, performansı nasıl