vermezbu eşşekten çıkmış varlık trollediği için lose aldım bunu replesem ticket atsam lp mi geri verirlermi
hayaller dünyası o işbu eşşekten çıkmış varlık trollediği için lose aldım bunu replesem ticket atsam lp mi geri verirlermi
Keşke versebu eşşekten çıkmış varlık trollediği için lose aldım bunu replesem ticket atsam lp mi geri verirlermi
Adam 17k hasar çıkarmış sen nekadar çıkardın bravo adamabu eşşekten çıkmış varlık trollediği için lose aldım bunu replesem ticket atsam lp mi geri verirlermi
LP geri verme gibi bir ihtimal olduğunu sanmıyorum. Para/dk baktığımız zaman ortalama 25 dklık bir oyunda skor katılımı çok az da olsa, rol görevini tamamlamış ve afk uyarısı da almamış. Yani ceza alması bile imkansıza yakın. Derin bir nefes al, elimi yüzünü yıka ve yeni oyuna geçbu eşşekten çıkmış varlık trollediği için lose aldım bunu replesem ticket atsam lp mi geri verirlermi
win streakdeyım ya sıkıntı yokLP geri verme gibi bir ihtimal olduğunu sanmıyorum. Para/dk baktığımız zaman ortalama 25 dklık bir oyunda skor katılımı çok az da olsa, rol görevini tamamlamış ve afk uyarısı da almamış. Yani ceza alması bile imkansıza yakın. Derin bir nefes al, elimi yüzünü yıka ve yeni oyuna geç
bu eşşekten çıkmış varlık trollediği için lose aldım bunu replesem ticket atsam lp mi geri verirlermi
bende 10 yıldır oynuyorum bi kaç yıl once geri başladım sarıyo valla canım sıkılırsa satıyorum hesabı bişey alıyorum sonsuz döngü10-11 sene önce başladığımda da böyle şeyler vardı ulan hala var. Şu oyunun kitlesi 10 senedir değişmez mi?
Vallaha şu oyunu oynamak için bağımlısı olmak için nasıl çaba sarf edebiliyosunuz anlamış değilim. Bırakmak zor olabilir ama Bıraktığım için tek mutlu olduğum, oh be dünya varmış dediğim tek oyun olarak yazdırdı kendini. Geçmişte oynadığım oyunları “1 kere bile” olsa oynama isteğim gelebilir ama şu lole 1 kere bile dokunmaya tövbe ettim
Allah kolaylıklar versin inşallah. Yenilginin böyle şeylerden olması en can sıkıcısı. 10 kişinin 10 uda güzel mücadele verip güzel fight dönüpte yenilsen gene bu kadar canını sıkmaz emin ol
Diana, kassadin mid ve full zırh delme mf çok zevkliydi
Sigortalı bir işe girin.