🔥İndirim Sinerji Doğum Günü Kampanyası Yapmış

Eğlensin hakkıdır da bu kadar eğlence fazla gelir sapıtır felan 😅 sinerjiden bu güne kadar sadece 1 defa alışveriş yaptım. Ekran kartı aldım onda da kargo parası bile ödedim o kargo parası bana koydu, o günden beri sinerjiyi sevmiyorum.
Biri şey yazmıştı sinerjinin anlaşmalı kargo ücreti bile benim(bireysel) kargo anlaşma ücretimden fazlaydı. Adamlar kargo ile gerçekten bir derdi var ya.

Evet doğru demiş. Kargo fantezileri var. Aras kargo ile yolluyor..
Baren bir gariban bu rezilliği bir kampanya gibi görüp ürün almaz. Şu duruma uyuz oluyorum indirim yapmış gibi gösterene, 1 yıl indirim yapmazsa hakkıdır derim hiçbir şey demem ama yalandan indirim yapanlara delleniyorum

Baren bir gariban bu rezilliği bir kampanya gibi görüp ürün almaz. Şu duruma uyuz oluyorum indirim yapmış gibi gösterene, 1 yıl indirim yapmazsa hakkıdır derim hiçbir şey demem ama yalandan indirim yapanlara delleniyorum
Emin ol alan çok olur yoksa 22 yıl nasıl ayakta kalırlar. 😅 Yalandan indirim yerine bindirim yapıyorlar hocam.

Emin ol alan çok olur yoksa 22 yıl nasıl ayakta kalırlar. 😅 Yalandan indirim yerine bindirim yapıyorlar hocam.
Bu konuda en çok sevdiğim amazon en helalinden onlşar yapıyor neredeyse her ürününde de 6/9 taksit oluyor her karta hem de bu sitedekiler gibi vıttırırezzak kredi kartlarına da değil.

Peki gigabyte x870 aorus elite mi MSI pro b850-p mi bütçe 8-9k arası gigabyte için bütçeyi zorlamaya değer mi
Hangi işlemci ile kullanacaksın? Arada fiyat farkı bayaa var hocam msi seni üzmez hocam, 9800x3D 5070 ti üst seviye sistemse x870 aorus seç bence, daha düşükse msi al geç hocam :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,650
Üyeler
199,006
Son üye
EyuphanB

Geri