Hangi Lise Daha İyi Yardım Edin

Reaksiyon skoru
5
arkadaşlar önümde 2 yol var liseye geçicem evime yürüme mesafesinde 86 obp ile alan bir okul var birde gidiş geliş yolu 1.5 saat olan 380 puan bir fen lisesi full fen lisesi diye 380 puanlık yere gitmeye degermi

Değer
Obp ile alan okullardan puanı 95 olsa bile uzak dur çünkü gene dersle alakasız iti topu geliyor. Kötü liselerden tek farkı bu it top daha iyi ve daha az . Düzgün insanlarda var ama genelde okulun kalitesi kötü oluyor
1.5 saat o kadarda kötü değil inan bana

arkadaşlar önümde 2 yol var liseye geçicem evime yürüme mesafesinde 86 obp ile alan bir okul var birde gidiş geliş yolu 1.5 saat olan 380 puan bir fen lisesi full fen lisesi diye 380 puanlık yere gitmeye degermi
İmkan var ise 2 liseninde mezunlarına sor

Lise en az üniversite kadar önemlidir. İlkokul veya ortaokula gitseydiniz yakın olana gidiverirdiniz ama iyi bir lise iyi bir üniversite demek, iyi üniversite iyi gelecek demek. O yüzden yakınındaki lisenin niteliği Fen lisesinden çok düşükse kesinlikle gitme. Ama Anadolu lisesi ise, mezunları iyi yerleri kazanıyorsa o zaman düşünebilirsin.

380 puanlık bir yerin 86 OBP'lik bir yerden daha iyi olduğuna emin olabilirsin. Ben de kendi evimden okuluma her gün beklemeler dahil 100 dakika falan yol çekmişimdir. Evime yürüme mesafesi 10 dakika olan ortalama bir anadolu lisesi olmasına rağmen uzaktaki fen lisesini tercih ettim. Kişisel olarak okuldaki yaşadığım durumları saymayıp sadece okul eğitimini baz alırsak değdi.

Uzak yere git beğenmessen yakın yere aldırabilirsin kendini dönem sonu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,447
Üyeler
198,974
Son üye
Demirhn

Geri