❌İndirim Bitti! Asus Pelta İncehesap Nakit İadesiyle 4000tl!

bu linkten aşağıya indikten sonra kırmızı kutuda paranızı iade edin diye kutucuk var ona tıklayıp asus hesabı açıyorsunuz. açılan pencereye faturanızı yüklüyorsunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam başvurular 26 temmuza kadar devam ettiği için para iadeleri bu tarihten sonra gelmeye başlar diye düşünüyorum
Muhtemelen öyle olacaktır başvurular kapandıktan sonra 1-2 ay inceleme süreci ve daha sonra iadeler başlayacaktır yukarıda dediğim gibi ürün güzel ben Cloud 3den geçtim ve geçme sebeplerimden en büyüğü C3'ün bende kafamda ağrı yapmasıydı şu an böyle bir şikayetim yok kulaklık güzel ses kalitesi güzel 4000e alabilirsiniz diyebilirim yine de karar size kalmış

Muhtemelen öyle olacaktır başvurular kapandıktan sonra 1-2 ay inceleme süreci ve daha sonra iadeler başlayacaktır yukarıda dediğim gibi ürün güzel ben Cloud 3den geçtim ve geçme sebeplerimden en büyüğü C3'ün bende kafamda ağrı yapmasıydı şu an böyle bir şikayetim yok kulaklık güzel ses kalitesi güzel 4000e alabilirsiniz diyebilirim yine de karar size kalmış
2700 e alınır mı puan var kartta

2700 e alınır mı puan var kartta
Direk olarak al demiş olmayayım ama bir üründen ne istediğine bağlı ve biraz daha benim önerilerim kişisel olduğundan yanlış önerme olmasın yukarıda dediklerimden birazı uyuyorsa ve az çok biliyorsan alınır 2700e çok çok uyguna gelir

Direk olarak al demiş olmayayım ama bir üründen ne istediğine bağlı ve biraz daha benim önerilerim kişisel olduğundan yanlış önerme olmasın yukarıda dediklerimden birazı uyuyorsa ve az çok biliyorsan alınır 2700e çok çok uyguna gelir
aynı şekilde katılıyorum

şarkı dinlerken nasıl hocam ve hikaye oyunlarında falan

şarkı dinlerken nasıl hocam ve hikaye oyunlarında falan
Cloud 3e göre bass farklı gelmişti ilk zamanlar ama ondan sonra alıştım genel itibariyle ses kalitesi ortalama güzel ben pek hikayeli oyunlar oynamıyorum daha çok simülasyon ve fps ikisininde de bir sorun yaşamadım

Ek olarak şarj süresi olarak sizi memmun eder benim kullanımımda 1 haftayı rahat çıkartabiliyorum

Yine bir ek yapayım ilk zamanlarımda bazen cızırtı yapıyordu bağlantı sorunu yaşıyordum sesler karışıyordu fakat son 2-3 haftadır bir sorun yaşamadım güncelleme yaptıktan sonra

Cloud 3e göre bass farklı gelmişti ilk zamanlar ama ondan sonra alıştım genel itibariyle ses kalitesi ortalama güzel ben pek hikayeli oyunlar oynamıyorum daha çok simülasyon ve fps ikisininde de bir sorun yaşamadım

Ek olarak şarj süresi olarak sizi memmun eder benim kullanımımda 1 haftayı rahat çıkartabiliyorum

Yine bir ek yapayım ilk zamanlarımda bazen cızırtı yapıyordu bağlantı sorunu yaşıyordum sesler karışıyordu fakat son 2-3 haftadır bir sorun yaşamadım güncelleme yaptıktan sonra
hocam son olarak mikrofon performansı kablosuzdayken iyi mi denediniz mi

Pelta'yı bende gaming gecesinden almıştım kısa olarak şöyle söyleyebilirim kulaklık güzel rahat ve ergonomik cashback ile iyi fiyata geliyor ama şunu unutmayın ben alalı 2 ay oldu başvuruda 2 aya yaklaşıyor hala bir sonuç olmadı başlangıç incelemesinde kaldı iadeyi hemen almayacağınızı bilin
Ben geçmişte gaming gen tr den almıştım mouse klavye vs cash back vardı katıldım 3 4 ay sürdü neredeyse bekleyin doğru yaptıysanız gelir cashback

Ben geçmişte gaming gen tr den almıştım mouse klavye vs cash back vardı katıldım 3 4 ay sürdü neredeyse bekleyin doğru yaptıysanız gelir cashback
Hocam incehesaptan aldım şuan, elektronik fatura falan yok şuan için. rehber tarzında nasıl doğru yapabiliriz kısaca anlatabilirseniz bilgilendirme açısından güzel olur

Hocam incehesaptan aldım şuan, elektronik fatura falan yok şuan için. rehber tarzında nasıl doğru yapabiliriz kısaca anlatabilirseniz bilgilendirme açısından güzel olur
Fatura gerekiyor öncelikle hocam pdf şeklinde sisteme yüklüyorsunuz diye hatırlıyorum 1 2 sene oldu asus pek tercih etmiyorum ekipman konusunda diğer markalarda asustan daha kaliteli ve fiyat avantajı olan bir çok marka var şuan ki cashback nasıl bilgim yok

Kulaklığın en büyük eksisi kafa bandı ayarı yok çok sacma yapmışlar. 1 tane lastik var onunda 2 kademesi var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,667
Üyeler
199,007
Son üye
Ferhat Dalmış

Geri