SebekeSuyu
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,070
yapıp tam ekran fotoğraf atar mısınBen anlamadım bir gariplik var bence ama detaylıca baktım vallaha 43-44 derecede
yapıp tam ekran fotoğraf atar mısınBen anlamadım bir gariplik var bence ama detaylıca baktım vallaha 43-44 derecede
İşin bir diğer ilginç tarafı şu furmarkta gpu sıcaklık 0 gözüküyor ben sıvı soğutmadan bakıyorum. Furmark silip yeniden yüklemeyi denedim hatta eski surumdede denedim yine aynı 40 ila 45 derece arasıyapıp tam ekran fotoğraf atar mısın
sıcaklık olduğuna emin misinİşin bir diğer ilginç tarafı şu furmarkta gpu sıcaklık 0 gözüküyor ben sıvı soğutmadan bakıyorum. Furmark silip yeniden yüklemeyi denedim hatta eski surumdede denedim yine aynı 40 ila 45 derece arası
İmkansız gibi bir şey hocam kasa fanları 500 CFM falan mısıcaklık olduğuna emin misin
o yüzden dedim. hadi 9070xtler serin çalışıyo gpu'da tamam da o kadar da değil. ben boşta 42 görmüyorumİmkansız gibi bir şey hocam kasa fanları 500 CFM falan mı
Evet eminim hayal görmüyorum ya ama bencede olamaz bir şeyi kaçırıyorumsıcaklık olduğuna emin misin
Hiç fanlara dokunmadımİmkansız gibi bir şey hocam kasa fanları 500 CFM falan mı
Valoda da 42-43 derece ekran kartı (2k mid ayarlar)o yüzden dedim. hadi 9070xtler serin çalışıyo gpu'da tamam da o kadar da değil. ben boşta 42 görmüyorum
kral atsana o zaman 10dk furmark yapıp ekran görüntüsü. bi de kart tdp'sinin tamamını kullanıyor muEvet eminim hayal görmüyorum ya ama bencede olamaz bir şeyi kaçırıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hiç fanlara dokunmadım
Valoda da 42-43 derece ekran kartı (2k mid ayarlar)
Atacamda reis işte furmarkda ekran kartı sıcaklığı 0 derece gösteriyor.kral atsana o zaman 10dk furmark yapıp ekran görüntüsü. bi de kart tdp'sinin tamamını kullanıyor mu
Nerden bakacam tamamını kullanıp kullanmadığını?kral atsana o zaman 10dk furmark yapıp ekran görüntüsü. bi de kart tdp'sinin tamamını kullanıyor mu
w değeri yanında 300 küsür yazması lazım fan devrinin falan altındaAtacamda reis işte furmarkda ekran kartı sıcaklığı 0 derece gösteriyor.
Nerden bakacam tamamını kullanıp kullanmadığını?
Furmark testinde mı?w değeri yanında 300 küsür yazması lazım fan devrinin falan altında
W değeri yazmiyorki furmark ehehrhdjdj gözükmüyor o kısımlar benim durmakta sildim baştan yükledim aynı çok ilginçw değeri yanında 300 küsür yazması lazım fan devrinin falan altında
burası boş mu sende? furmark 2 mi 1 miW değeri yazmiyorki furmark ehehrhdjdj gözükmüyor o kısımlar benim durmakta sildim baştan yükledim aynı çok ilginç
Evet hem furmark1 de hem furmark 2 de ikisindede Ora değil hatta biraz üstünde boş.burası boş mu sende? furmark 2 mi 1 mi