ogibey
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
- Bütçe
- 28000
2K OLED monitör almak istiyorum, 2 ürün arasında kaldım trendyolda 9 taksit seçeneği var diye ordan almayı dusunuyorum baska 9 taksit bulamadım pesin fiyatına.
Bu fiyat bandında alabileceğim en iyi OLED monitör hangisi , birde tekramarket betaplus teknoloji gibi yerlerden alışveriş yapmam her hangi bir sorun teşkil eder mi firmaları duymadım daha önce .
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Bu fiyat bandında alabileceğim en iyi OLED monitör hangisi , birde tekramarket betaplus teknoloji gibi yerlerden alışveriş yapmam her hangi bir sorun teşkil eder mi firmaları duymadım daha önce .
MSI MAG 271QPX QD-OLED E2 26.5″ 0.03ms 240Hz WQHD QD-OLED FreeSync Gaming (Oyuncu) Monitör - Fiyatı, Yorumları
MAG 271QPX QD-OLED E2 26.5″ 0.03ms 240Hz WQHD QD-OLED FreeSync Gaming (Oyuncu) Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡
ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMES 26.5 inç 240Hz 0.03ms 2K QHD Adaptive Sync QD-OLED Pivot Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları
ROG Strix OLED XG27AQDMES 26.5 inç 240Hz 0.03ms 2K QHD Adaptive Sync QD-OLED Pivot Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡