Iphone 17 Pro Vs Samsung S25 Ultra

RagnarLTH

80+
Reaksiyon skoru
10
arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum fakat karar veremedim. Telefonda oyun oynayan biri değilimdir daah çok sosyal medya için kullanacağım

Hangi işletim sistemi beğeniyorsan ve varsa/olacaksa ekosistemine göre karar verebilirsin. İki marka da bence bu yönde iyi iş çıkarıyor. Fakat 17 Pro'ya ayırabilecek kadar bütçen varken bence S26 Ultra'yı da düşün. S25 Ultra'dan daha pahalı ama 17 Pro'dan daha ucuz.

17 pro yanına macbook pro alabilirsin
birinde fotoğraf video çekersin diğerinde düzenlersin atarsın
Daha çok sosyal medya için derken normal kullanıcı olarak vakit geçiriyorum demek istedi diye anladım ben. Eğer böyleyse alması baya gereksize kaçar.

Foto duzenlemek icin macbook almak 🥴🥴
Ben de ortalama düzeyde bir beklentisi olan birisinin telefonuyla da yeterli seviyede photoshop yapabileceğini düşünüyorum. Yapay zeka muhabbetlerinden sonra kesinlikle düşünüyorum. Fotoğraf düzenlemeyi iş olarak yapan birisi alabilir ama onun bile Pro alması mantıklı bilmiyorum. Spesifik olarak ihtiyacı olması gerekiyor anca.

Ben de ortalama düzeyde bir beklentisi olan birisinin telefonuyla da yeterli seviyede photoshop yapabileceğini düşünüyorum. Yapay zeka muhabbetlerinden sonra kesinlikle düşünüyorum. Fotoğraf düzenlemeyi iş olarak yapan birisi alabilir ama onun bile Pro alması mantıklı bilmiyorum. Spesifik olarak ihtiyacı olması gerekiyor anca.
8 ram hiç güven vermiyor ya, iphone 18de rami 8den 9a yükselteceklermiş düz seriyle tekrar dalga geçmeye geri dönüyorlar 120 hz getirdikten sonra

bende 17 pro almayı düşünüyorum pro max çok büyük

8 ram hiç güven vermiyor ya, iphone 18de rami 8den 9a yükselteceklermiş düz seriyle tekrar dalga geçmeye geri dönüyorlar 120 hz getirdikten sonra
Yapay zeka için diyorsan ben de zaten yapay zekayı da düşünerekten S26 Ultra dedim.
Ben o yazdığım mesajda MacBook için konuşuyorum bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,992
Üyeler
199,259
Son üye
Ahmet Cerrahoğlu

Geri