17 pro yanına macbook pro alabilirsinarkadaşlar telefon almayı düşünüyorum fakat karar veremedim. Telefonda oyun oynayan biri değilimdir daah çok sosyal medya için kullanacağım
Daha çok sosyal medya için derken normal kullanıcı olarak vakit geçiriyorum demek istedi diye anladım ben. Eğer böyleyse alması baya gereksize kaçar.17 pro yanına macbook pro alabilirsin
birinde fotoğraf video çekersin diğerinde düzenlersin atarsın
Foto duzenlemek icin macbook almak17 pro yanına macbook pro alabilirsin
birinde fotoğraf video çekersin diğerinde düzenlersin atarsın
17 proya 120k vermişken tam olsun arada dizi de izlenirFoto duzenlemek icin macbook almak![]()
Degil tabi ki macbook tr de hele parasina degen bise degil17 proya 120k vermişken tam olsun arada dizi de izlenir
appleın en güzel ürünü macbook ve olayı ekosistem değil mi zaten
macbook pro yurtdışında 2000 dolardan başlıyor hocam telefon tam tersi olsa da macbook fiyatları o kadar değilDegil tabi ki macbook tr de hele parasina degen bise degil
Ben de ortalama düzeyde bir beklentisi olan birisinin telefonuyla da yeterli seviyede photoshop yapabileceğini düşünüyorum. Yapay zeka muhabbetlerinden sonra kesinlikle düşünüyorum. Fotoğraf düzenlemeyi iş olarak yapan birisi alabilir ama onun bile Pro alması mantıklı bilmiyorum. Spesifik olarak ihtiyacı olması gerekiyor anca.Foto duzenlemek icin macbook almak![]()
8 ram hiç güven vermiyor ya, iphone 18de rami 8den 9a yükselteceklermiş düz seriyle tekrar dalga geçmeye geri dönüyorlar 120 hz getirdikten sonraBen de ortalama düzeyde bir beklentisi olan birisinin telefonuyla da yeterli seviyede photoshop yapabileceğini düşünüyorum. Yapay zeka muhabbetlerinden sonra kesinlikle düşünüyorum. Fotoğraf düzenlemeyi iş olarak yapan birisi alabilir ama onun bile Pro alması mantıklı bilmiyorum. Spesifik olarak ihtiyacı olması gerekiyor anca.
Yapay zeka için diyorsan ben de zaten yapay zekayı da düşünerekten S26 Ultra dedim.8 ram hiç güven vermiyor ya, iphone 18de rami 8den 9a yükselteceklermiş düz seriyle tekrar dalga geçmeye geri dönüyorlar 120 hz getirdikten sonra