Manyetik Klavye Fiyat Tutarsızlığı

Akhiore

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,032
Bütçe
10000
Manyetik klavye fiyatları neye göre belirleniyor switch kalitesi neye göre değişiyor 3000tl lik manyetik klavye ile 10 bin tl lik bir manyetik klavye arasında tam nasıl bir fark var mekanik klavyelerle aynı mı kalite belirleme kriterleri çünkü çoğunda aynı özellikler yazıyor tam emin olamadım siz değerli forum üyelerinden bilgi almak istedim

Wooting 80HE almayı düşünüyorum sizce değer mi?

temel olarak switch ve kasa kalitesine bağlı olarak değişiyor alüminyum kasalar daha pahalı oluyor hız vs falan bütün klavyelerde aynı neredeyse fark edilmiyor bile soruna gelirsek de hayır alınmaz 80he plastik kasalı slice75 hex80 bakabilirsin büyük arıyorsan

temel olarak switch ve kasa kalitesine bağlı olarak değişiyor alüminyum kasalar daha pahalı oluyor hız vs falan bütün klavyelerde aynı neredeyse fark edilmiyor bile soruna gelirsek de hayır alınmaz 80he plastik kasalı slice75 hex80 bakabilirsin büyük arıyorsan
Teşekkür ederim hız vb. Bana da çok farklı gelmiyordu bilmediğim bir sey varsa diye merak etmistim çünkü 3k lık klavyedede 8000hz var 10k lık ta da stabilitesinde belki ufak farklar vardır anca chilkey nd75 lp kullaniyorum o beni biraz markadan soğuttu ama hex 80 baya iyi duruyor muş listeye ekledim en kısa sürede alıp denemek ümidiyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim inceleyeceğim

Rica ederim.

TenZ modelinin stokları şimdilik bitti, belki tekrar gelebilir sorarsınız.

Kasa, içindeki ses yalıtımı, switch kalitesi ve anakart mı denir artık oranın kalitesine göre değişiyor. Scan rate falanın yüksek olması, aynı anda tuşlara basarken o 0.01 gibi şeylerin daha sorunsuz aktarılması gibi şeylere yarıyor. Elbette muazzam fiyat farkını bu oluşturmuyor. Daha çok ses yalıtımı ve kasa malzemesi oluşturuyor. Yazılım veya anakart sorunu yoksa, çoğu manyetik 0.08 değerleri iyi veriyor, daha aşağısında kaliteli klavye şart bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,790
Üyeler
199,222
Son üye
Crtales

Geri