Breaking Bad Tarihin En İyi Dizisi

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
253
Onca En iyi yapım dizilerini bitirdim.

Dexter, Game of Thrones, Prison Break, Better call soul, The Walking Dead vs vs gidiyor.
Benim açımdan en iyi dizi Breaking Bad dir.
Hikaye sıkmıyor akıyor gidiyor saçma bölüm yok. Adamlar öyle bir dizi yapmışki dizideki avukat o kadar iyi bir role sahiptiki ona özel dizi yaptılar tek rakibi Sopranos olabilir . Tartışmaya açık konu

Onca En iyi yapım dizilerini bitirdim.

Dexter, Game of Thrones, Prison Break, Better call soul, The Walking Dead vs vs gidiyor.
Benim açımdan en iyi dizi Breaking Bad dir.
Hikaye sıkmıyor akıyor gidiyor saçma bölüm yok. Adamlar öyle bir dizi yapmışki dizideki avukat o kadar iyi bir role sahiptiki ona özel dizi yaptılar tek rakibi Sopranos olabilir . Tartışmaya açık konu
konudan bağımsız bana dizi önerirseniz sevinirim amerikan yapım olması lazım ingilizce listening için izliyorum bu sıralar

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bilmiyorum bence ozellikle sosyal medyanin etksiyle bazi filimler ve diziler abartiliyor yani Mesela Breking bad iyi guzel ama asiri yavas ilerliyor ben 2 sezona mi ne anca gledim orda hizlaniyor vs. dmeislerdi ama dahada yavasladi gibi hissettim sonra daha dayanamadim biraktim ama tabi dizinin cikis tarihine bakinca anlayabiliyorum sebebinide ama ozellikle covid'den beri short videolar vs. derken asiri kisaldi dikkat sureleri yani breking bad gunumuzde asiri yavas kaliyor bence

Prison break ve dexter guzel ama The walking dead'de 4-5 sezondan sonra baya sikiyor ve yavasliyor sahsen o asyalinin kafasinin daguldigi yerden sonra cok kotulesti hikaye sapti ve agirlasti feslefe yapmaya basladi biraktim onuda GOF gelirsek sahsen izledigim yabanci dizi bolumleri ve filimlerini toplarsak 1000 den cok daha fazladir ve GOF Gordugum en abartilan ayni zamanda bir o kadar kotu yapimlardan biri bence tarihin en iyi ilk 100 filmine bile giremez 120 lere falan belki girer o da filmin gorsel efekt ve butcesinden kaynakli vs...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

konudan bağımsız bana dizi önerirseniz sevinirim amerikan yapım olması lazım ingilizce listening için izliyorum bu sıralar
Hocam keske detay verseydin hangi konualri seviyorsun en sevdigin yabanci bir kac dizi vs. soyleseydin iste eski veya yeni bir sey mi ariyorsun vs. soyleseydin keske yuzlerce yapim var neye gore onerelim sana ?

• Beğen
Bilmiyorum bence ozellikle sosyal medyanin etksiyle bazi filimler ve diziler abartiliyor yani Mesela Breking bad iyi guzel ama asiri yavas ilerliyor ben 2 sezona mi ne anca gledim orda hizlaniyor vs. dmeislerdi ama dahada yavasladi gibi hissettim sonra daha dayanamadim biraktim ama tabi dizinin cikis tarihine bakinca anlayabiliyorum sebebinide ama ozellikle covid'den beri short videolar vs. derken asiri kisaldi dikkat sureleri yani breking bad gunumuzde asiri yavas kaliyor bence

Prison break ve dexter guzel ama The walking dead'de 4-5 sezondan sonra baya sikiyor ve yavasliyor sahsen o asyalinin kafasinin daguldigi yerden sonra cok kotulesti hikaye sapti ve agirlasti feslefe yapmaya basladi biraktim onuda GOF gelirsek sahsen izledigim yabanci dizi bolumleri ve filimlerini toplarsak 1000 den cok daha fazladir ve GOF Gordugum en abartilan ayni zamanda bir o kadar kotu yapimlardan biri bence tarihin en iyi ilk 100 filmine bile giremez 120 lere falan belki girer o da filmin gorsel efekt ve butcesinden kaynakli vs...

Hocam keske detay verseydin hangi konualri seviyorsun en sevdigin yabanci bir kac dizi vs. soyleseydin iste eski veya yeni bir sey mi ariyorsun vs. soyleseydin keske yuzlerce yapim var neye gore onerelim sana ?
GOFT abartılan bir dizi sırf kadrosu iyi diye diziyi şahlandırdılar ama izlemeye deymez. TWD yi 2 kere bitirdim 7 sezon dan sonra boka sarıyor ama ben zombi temasını sevdiğim için izlemiştim. Breaking bad RDR gibi ilk 3 sezon karakteri ve ailesini ve olayın gelişimini gösteriyor sana 4 5 üst düzey bir sezon rakibi yok denecek kadar iyi tapmış adamlar.

GOFT abartılan bir dizi sırf kadrosu iyi diye diziyi şahlandırdılar ama izlemeye deymez. TWD yi 2 kere bitirdim 7 sezon dan sonra boka sarıyor ama ben zombi temasını sevdiğim için izlemiştim. Breaking bad RDR gibi ilk 3 sezon karakteri ve ailesini ve olayın gelişimini gösteriyor sana 4 5 üst düzey bir sezon rakibi yok denecek kadar iyi tapmış adamlar.
Yani anladigim kadariyla Assagi yukari ayni fikirdeyiz zaten hocam ama bana kalirsa GOFT sadece kadrosu degil barindirdigi cisnellik vs. yuzunden asiri populer yoksa kadrosuda bir kac kisi haric cop bence yani 2-3 duzgun oyuncu anca sayarim kadroda o kadar kotu hele sirf guclu kadin vs. altinda basrole o kadini koymalarindan bashetmiyorum bile bence rezaletti hic duyguyu hissetmedim the witcher bile GOFT'an cok daha iyidir (henry cavill gittikten sonrasi izlenmez orasi ayri)

Breaking bad'de ise dedginiz dogru biliyorum ama 2 sezona bile dayanamdim ve birakin bolum atlamayi en ufak cumelyi bile atlamama gibi bir takintim var o yuzden ben 4 sezona gelemedim yoksa benimde gordugum kadariyla evet 4 ve 5 sezon baya iyilesiyor hatta ordaki ikonik sahnedeki siyahi karakter ve abuakt baya hizlandiryormusta vs...

twd mi sopranos mu daha çok sarar ilk defa izleyeceğim

Breaking bad kesinlikle zirveye oynar ama tarihin en iyisi diyemeyiz. Herkesi uzlaştıramazsın tarihin en iyisi olduğuna.

• Beğen
dexter başladım bugün aralıksız 4-5 bölüm izledim güzel sardı. Sabah falan izlemeye başlasaydım 1 sezonu bitirirdim herhalde ama akşam başladığım için bıraktım şimdilik. Shitpost olarak kullanılan müzik ve karakterler de çok iyi

breaking bad ve better call saul 2si de başlarda çok yavaştı sonradan açıldı ama bts'in sonraki kısımları bence bb'den daha iyiydi

dexter başladım bugün aralıksız 4-5 bölüm izledim güzel sardı. Sabah falan izlemeye başlasaydım 1 sezonu bitirirdim herhalde akşam başladığım için bıraktım şimdilik. Shitpost olarak kullanılan müzik ve karakterler de çok iyi

breaking bad ve better call saul 2si de başlarda çok yavaştı sonradan açıldı ama bts'in sonraki kısımları bence bb'den daha iyiydi
Dexterın 1 2 3 sezonu çok iyi sona doğru boka sarıyor ama yine de mükemmel bir dizi aklımdan silinse tekrar izlerim

• Beğen
Dexterın 1 2 3 sezonu çok iyi sona doğru boka sarıyor ama yine de mükemmel bir dizi aklımdan silinse tekrar izlerim
seriesgraphtan baktım zaten son sezonda sıçmışlar
şu an vikings izliyom mesela ilk 4 sezon mükemmeldi en sevdiğim dizi olabilecekti ama 4. sezonun sonlarına doğru çok büyük bir değişiklik oldu. Dizinin içine ettiler son 5 bölüm falan kaldı ama sırf bitirmek için izliyom. Bir de başlarda tarihle daha uyumlu gidiyorlardı şu an gram alakası yok.

GOFT abartılan bir dizi sırf kadrosu iyi diye diziyi şahlandırdılar ama izlemeye deymez.

Kadrosu "iyi" değildi. Diziden önce çoğu insan Emilia Clarke, Kit Harington, Pedro Pascal, Sophie Turner, Maisie Williams, Jason Mamoa, Gwendoline Christie, Sibel Kekilli gibi isimleri bilmiyordu. Diziyle beraber çok iyi oynadılar. Yani sırf kadrosu iyi diye iyi olan bir dizi değil onu demek istedim. O listeye Peter Dinklage'ı bile koyabilirim.

Ayrıca son sezonu hariç gayet iyi bir dizi bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,611
Üyeler
199,192
Son üye
megjegyezni

Geri