Yardım Türk Net Çok Pahalı Geliyor Başka Önerisi Olan Var mı

Türknetin en büyük avantajıda açıklayayım (fiber için geçerli) bu kampayayı satın aldığınızda en alttaki hatırlatma bölümünde yazan kısım sayesinde 100 mbs paketi +350 TL ödeyerek 1000 mbs çıkarıyorsunuz ve ekstra hiç bir ücret ödemiyorsunuz çünkü siz 100 mbs yi 12 aylık sabit fiyat garantisi ile satın aldınız Kampayanın en büyük artısı bunu satın aldıktan sonra yapacağınız ekstra hizmetler Kampanyaya dahil ediliyor ve ekstra ücret ödemiyorsunuz.
1783861831364.webp

peşin ödeme yaparsan 700 tl ye geliyor peşin 8400 ödeyip vade farksız 3 e bölüyorsun 600 başka firmalara verene kadar 700 türknete vermek daha mantıklı gibi yılların iss si
hocam peşin 8400 tl ödeyeceğine taahhüt yaptır daha mantıklı. enflasyonun yıllardır arşa çıktığı bir ülkede yaşıyoruz. hele ki pandemide kablonetin 24 aylık taahhütü aşırı avantajlı haldeydi. 24 ayın sonunda internet ücretin 80 liradan 240 liraya çıkmıştı
o sıralarda 80 lira 4 dolar yapıyordu oradan hesap et

Türknetin en büyük avantajıda açıklayayım (fiber için geçerli) bu kampayayı satın aldığınızda en alttaki hatırlatma bölümünde yazan kısım sayesinde 100 mbs paketi +350 TL ödeyerek 1000 mbs çıkarıyorsunuz ve ekstra hiç bir ücret ödemiyorsunuz çünkü siz 100 mbs yi 12 aylık sabit fiyat garantisi ile satın aldınız Kampayanın en büyük artısı bunu satın aldıktan sonra yapacağınız ekstra hizmetler Kampanyaya dahil ediliyor ve ekstra ücret ödemiyorsunuz.Alıntıyı görüntüle
Hocam osmaniyeye 1000mbps bi 10 yıla falan geleceği için önemi kalmıyor :D Büyükşehirler için avantajlı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam peşin 8400 tl ödeyeceğine taahhüt yaptır daha mantıklı. enflasyonun yıllardır arşa çıktığı bir ülkede yaşıyoruz. hele ki pandemide kablonetin 24 aylık taahhütü aşırı avantajlı haldeydi. 24 ayın sonunda internet ücretin 80 liradan 240 liraya çıkmıştı
o sıralarda 80 lira 4 dolar yapıyordu oradan hesap et
Kesinlikle 24 aylık sözleşmesi çok avantajlı.

kablonet geçtim 1 hafta oldu sitede gpon varmış apartmana kadar gelmiş apartmandan da bizim eve fiber kablo çektiler 2 yıl sözleşme yaptım 1000mbps 120 mbps ilk sene vergi hariç modem kiralama falan her şey içinde 789 2. sene 889 + vergiler tabi

kablonet geçtim 1 hafta oldu sitede gpon varmış apartmana kadar gelmiş apartmandan da bizim eve fiber kablo çektiler 2 yıl sözleşme yaptım 1000mbps 120 mbps ilk sene vergi hariç modem kiralama falan her şey içinde 789 2. sene 889 + vergiler tabi
Bedava

Hocam bunu yapan bi türknet var bir de türksat bunların haricindekiler yapmıyor

Hocam bunu yapan bi türknet var bir de türksat bunların haricindekiler yapmıyor
vallaha usta türknetten gıcık kaptım o kadar 1000mbps var mı dedim yok dediler sürekli 100e talim yaptılar bir de zam geldi 900 küsür oldu kablonetle konustum eve kadar çektiler wifi 6 modem verdiler ince ince fiberi döşediler bir de modemi nereye istediysem oraya kadar fiber getirdiler 1000e 100 anlastım 120 upload veriyor fiyat da uygun geldi şu anlık böyle 2 yıl kadar

vallaha usta türknetten gıcık kaptım o kadar 1000mbps var mı dedim yok dediler sürekli 100e talim yaptılar bir de zam geldi 900 küsür oldu kablonetle konustum eve kadar çektiler wifi 6 modem verdiler ince ince fiberi döşediler bir de modemi nereye istediysem oraya kadar fiber getirdiler 1000e 100 anlastım 120 upload veriyor fiyat da uygun geldi şu anlık böyle 2 yıl kadar
Kesinlikle hocam türksata geçmenizi öneriyorum. 2 yıllık taahhüt veriyorlar adamlar. Seneye türknet 1100-1200 olacak öbür sene daha çok artacak belkide türksatta 800-900 küsür ödeyeceksiniz hala. Yok peşin ödemeymiş cart curt kullanmadığım ayların parasını neden peşin ödeyeyim.

Kesinlikle hocam türksata geçmenizi öneriyorum. 2 yıllık taahhüt veriyorlar adamlar. Seneye türknet 1100-1200 olacak öbür sene daha çok artacak belkide türksatta 800-900 küsür ödeyeceksiniz hala. Yok peşin ödemeymiş cart curt kullanmadığım ayların parasını neden peşin ödeyeyim.
Hocalarım bizi aradılar normalde 100 megabit internetimiz vardı 200 megabite 50 TL karşılığında geçirmeyi teklif ettiler mükemmel bir şey be

Nasıl kablonet e söylediğin takdirde sana fiber çekiyorlar mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türksatta ben baktım da uygun paketi bulamadım 35 Mb kadar sınırsız diyor bana çıkmıyor fiber falan. Hat gelip çekerler mi bilmem ama yan binada fiber var bende yok şaka gibi

Geri