Anizum Adlı Siteyi Kullanan Var mı

Arthur Morganx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
430
merhaba ben animeleri animecix den izlerim anizum nasıl bir sitedir herkes çok övüyor görüntü kalitesi nasıl acaba kullananlar yardımcı olabilir mi

İlk 3 aylık almıştım sonrasında memnun kalınca kalıcı olarak satın almıştım hani 4k adında diğer görüntü veren sitelere göre bence daha kaliteli. Bazı animeler hala yok ama yavaş yavaş getiriyorlar. Paran varsa 1 aylık denemelik al hoşuna giderse uzatırsın.
Bu arada dublaj çok az animede var dublaj için alacaksan hiç alma.

Yani sana kalmis ben pek denemedim ama bence OpenAnime daha mantikli ucretsiz ve 4K secenegide cok iyi calisiyor sadece internetin biraz daha iyi olmali bilmiyom belki bende sadce oyledir ama internetin iyiyse sorun yasamadan miss gibi kullanirsin OpenAnime'yi arayuzu de microsoft store gibi zaten kolay bir arayuzu var

Yani sana kalmis ben pek denemedim ama bence OpenAnime daha mantikli ucretsiz ve 4K secenegide cok iyi calisiyor sadece internetin biraz daha iyi olmali bilmiyom belki bende sadce oyledir ama internetin iyiyse sorun yasamadan miss gibi kullanirsin OpenAnime'yi arayuzu de microsoft store gibi zaten kolay bir arayuzu var
teşekkür ederim

merhaba ben animeleri animecix den izlerim anizum nasıl bir sitedir herkes çok övüyor görüntü kalitesi nasıl acaba kullananlar yardımcı olabilir mi
baya iyi bir uygulama, tv yazılımı olan tek site de olabilir. Fiyatları kabul edilebilir seviyede. Çok anime izliyorsan ödenebilecek bir para.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,608
Üyeler
199,192
Son üye
megjegyezni

Geri