❌İndirim Bitti! 🔥Klasse Pro Büyük Desenli Mouse Pad 300 TL🔥🔥

Kullandığım mouse viper V3 pro hocam skatezlerine baya iyi diyolar ama bilemedim mouse uçuyo klasse proda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Wraith studio daydream için ne diyorsunuz hocam
Denemedim ama videolardaki baskı ve fare kaydırmasına bakarak, Porge, Havit'in pahalı mouse padleri gibi speed yüzey. Çin de bu yüzeyi üreten çok firma var. Orada da bir ürün olsun kafasıyla yapılan bir iş. Wraith kare mouse padleri gibi kaliteli değil bence, fiyatı da boyutuna göre normal yani.

Bu arada ben fare ile gelen skatezler yerine, dot skatez kullanılmasını öneririm.

Mouse pad de ne olursa olsun hybrid veya control kaliteli bir ürün (₺1000 üstü) alınmasını öneriyorum. Kendim oyunlarda sensitivy düşürüp, 1600-1800 civarı da kullanıyorum. Elimde Scyrox V8 var 3950 sensörü var. Yani 3395-3950 sensörde bence bu kullanım ideal. Böylece zırt pırt fare DPI'yıla da uğraşmıyorsunuz. Çok düşük bilek ağrısı yapıyor bir de.

Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum kendi eşşekliğim yüzünden altında ki sünger mi artık ne derseniz orası koptu sayısız kez içecek yemek döküldü ve sayısız kez yıkandı hiç bir performans kaybı yaşamadım dikkat edilecek kadar aktif olarak fps oyunları oynamaktayım gayet iyi kayma durumu tavsiye ederim.

Mousepad geldi ama öyle kaygan yüzeyi yok. Bimden aldığım polosmart mousepad daha kaygan. Benim beklentim mi yüksekti acaba anlamadım. İade edicem

balık yemi göndermişler mousepadin içinde kayganlığıda fazla değil inca denemiştim o daha iyi gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,821
Üyeler
199,227
Son üye
Ramazan dalli

Geri