Michael_Scofield
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,319
Downgrade olurAula F75'ten geçilir mi? Hem TR hem manyetik olması fena değil sanki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir de hot swap var mı bu klavyede
Aula kotu bir klavyemi yanlis anlama bilmedigimden soruyorum genelde cogu klavye paylasiminda gecilir mi diye soruluyor? Temudan alamamistim zamaninda.Aula F75'ten geçilir mi? Hem TR hem manyetik olması fena değil sanki
Sıkılıyorlar bence yoksa çok güzel klavyeAula kotu bir klavyemi yanlis anlama bilmedigimden soruyorum genelde cogu klavye paylasiminda gecilir mi diye soruluyor? Temudan alamamistim zamaninda.
Yok güzel klavye 2024 sonunda almıştım hala kullanıyorum. Sadece ingilizce olması kod yazarken zorluyor, onun dışında problemi yok. Manyetik ve TR klavye diye geçsem mi diye sordum.Aula kotu bir klavyemi yanlis anlama bilmedigimden soruyorum genelde cogu klavye paylasiminda gecilir mi diye soruluyor? Temudan alamamistim zamaninda.
Bunda hep gözüm vardı da tüm forumun aldığı mekanik klavyeyi aldım
Outemu jade switchler kullanıyor ve 8000hz raporlama var. Geçilir aslında. Rekabetçi oyunlarda bunu kullanırsın, günlük işlerde F75. Hotswap hakkında bilgi bulamadım.Aula F75'ten geçilir mi? Hem TR hem manyetik olması fena değil sanki
Hot swap olması önemli çünkü mesela aulada çift basma olduğunda switch değiştirerek düzeltiyorum.Outemu jade switchler kullanıyor ve 8000hz raporlama var. Geçilir aslında. Rekabetçi oyunlarda bunu kullanırsın, günlük işlerde F75. Hotswap hakkında bilgi bulamadım.
Hayır 2000 lira bütçede çok iyi klavye 1 yıl kullandım hiç pişman olmamıştım. Zamanında temudan 600 liraya almıştım.Aula kotu bir klavyemi yanlis anlama bilmedigimden soruyorum genelde cogu klavye paylasiminda gecilir mi diye soruluyor? Temudan alamamistim zamaninda.