🔥İndirim Gamepower Tirus He80 8k Rgb Tkl Magnetic Switch Kablolu Oyuncu Klavye | 1918 TL

Michael_Scofield

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,319

1783930486487.webp

Aula F75'ten geçilir mi? Hem TR hem manyetik olması fena değil sanki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de hot swap var mı bu klavyede

Aula kotu bir klavyemi yanlis anlama bilmedigimden soruyorum genelde cogu klavye paylasiminda gecilir mi diye soruluyor? Temudan alamamistim zamaninda.

Aula kotu bir klavyemi yanlis anlama bilmedigimden soruyorum genelde cogu klavye paylasiminda gecilir mi diye soruluyor? Temudan alamamistim zamaninda.
Yok güzel klavye 2024 sonunda almıştım hala kullanıyorum. Sadece ingilizce olması kod yazarken zorluyor, onun dışında problemi yok. Manyetik ve TR klavye diye geçsem mi diye sordum.

Outemu jade switchler kullanıyor ve 8000hz raporlama var. Geçilir aslında. Rekabetçi oyunlarda bunu kullanırsın, günlük işlerde F75. Hotswap hakkında bilgi bulamadım.

Outemu jade switchler kullanıyor ve 8000hz raporlama var. Geçilir aslında. Rekabetçi oyunlarda bunu kullanırsın, günlük işlerde F75. Hotswap hakkında bilgi bulamadım.
Hot swap olması önemli çünkü mesela aulada çift basma olduğunda switch değiştirerek düzeltiyorum.

Çok iyi klavye aynı switch le hotswap oluyor farklı switch takmıyorsun

Hayır 2000 lira bütçede çok iyi klavye 1 yıl kullandım hiç pişman olmamıştım. Zamanında temudan 600 liraya almıştım.

Geri