🔥İndirim 💥3799 TL (Kupon) - Gigabyte Gs24f14a 23.8" 175hz Ips 1ms Monitör 💥

k0nzsi4

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,992
Selamlar. Ürün kuponla beraber dönem içi en iyi fiyata ulaşıyor. 1000 TL alt limitli 200 TL kupon değerlendirmenizi tavsiye ederim. Gigabyte monitör tarafında yeni ürünleri bence güzel bende GS27Q X kullanıyorum ve memnunum. GS24F14A da paraya alınabilecek iyi monitörlerdendir bence.

Link : https://www.idefix.com/gigabyte-gs2...ming-oyuncu-monitor-p-24353563?vendorId=10685

1783932341227.webp

1783932312372.webp

Neden DP 1.2 koyarlar anlamıyorum. 1.4 göre çok farkı yok sanırsam ama olmaması gerek

Kronik sorunu var mı?
ürün nisanda piyasaya sürülmüş yeni modellerden. bi yerde alüminyum kasaya sahip olduğunu okumuştum. kendim kullanmadım fakat yeni Gigabyte monitörler baya güzel bende martta almıştım herhangi bir sorun yaşamadım muhtemelen bu model de üzmez. Fiyatında rakibi GameBooster falan var bu paraya Gigabyte varken alıp geçmek lazım :D

ürün nisanda piyasaya sürülmüş yeni modellerden. bi yerde alüminyum kasaya sahip olduğunu okumuştum. kendim kullanmadım fakat yeni Gigabyte monitörler baya güzel bende martta almıştım herhangi bir sorun yaşamadım muhtemelen bu model de üzmez. Fiyatında rakibi GameBooster falan var bu paraya Gigabyte varken alıp geçmek lazım :D
2.Monitör olarak aldım inşallah sıkıntı çıkmaz.

Sürekli 3.500 bandına düşen ktc ya da fazeondan iyi midir?

Sürekli 3.500 bandına düşen ktc ya da fazeondan iyi midir?
fazeondan kesin iyidir, ktcden biraz iyidir bence. 3 büyük markadan biri sonuçta. ktcnin malzeme kalitesi giriş seviye. ktc fanı giga kullanıcısı olarak söylüyorum ktcdense gigabyte daha mantıklı bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu mu yoksa 24G4HRE mi?
fiyatları birbirine uzak 1000 tl var arada ben olsam kampanyasından dolayı gigabyte alırdım çok yakın ürünler zaten.

Hocam ben normalde AOC 24G2SPU/BK kullanıyordum yaklaşık 3 yıl olmuştur alalı. Gece bilgisayarı kapattım sabah bir kalktım dikey çizgiler oluşmuş görünmüyor hiçbir şey. Şimdide monitör aradığımdan gigabyte'in bu monitörüne baktım. Kronik panel arızası var diyenler var fakat incelediğimde bu yeni versiyonu diye gördüm. Bilginiz varmıdır bu konu hakkında?

Geri