Ddr5 Sistem Önerisi Alınabilecek Parçalar

ZİFX

80+
Reaksiyon skoru
33
hocam ram göremedim, elinde mi var varsa onu da yazsan iyi olur. kasaya biraz fazla bütçe ayırmışsın gibi geldi. lian li vector bakıp kasadan biraz daha bütçe ayırabilirsin. tabi zevk meselesi görüntü vs açısından sana kalmış. ssd güzel ama pahalı bir tercih gibi geldi. oradan da kısıp anakartı yükseltebilirsin, çünkü anakart çok düşük model. bir de yeterince fiyat olarak inmemiş olanlar için gaming gecesini bekleyebilirsin daha iyi fiyatlara ya da en azından aynı fiyatlara daha üst segment bileşen bulursun

evet mantıklı geldi aslında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam ram göremedim, elinde mi var varsa onu da yazsan iyi olur. kasaya biraz fazla bütçe ayırmışsın gibi geldi. lian li vector bakıp kasadan biraz daha bütçe ayırabilirsin. tabi zevk meselesi görüntü vs açısından sana kalmış. ssd güzel ama pahalı bir tercih gibi geldi. oradan da kısıp anakartı yükseltebilirsin, çünkü anakart çok düşük model. bir de yeterince fiyat olarak inmemiş olanlar için gaming gecesini bekleyebilirsin daha iyi fiyatlara ya da en azından aynı fiyatlara daha üst segment bileşen bulursun
Ramlar hakkında hiç bilgim yok olmadığı içinde anakartı iyi bişey seçemedim konu açmamın sebebiyde buydu aslında ve diğer parçalar hakkında da değiştirmem gereken bişey var mı özellikle hava soğutucu seçtim ama arkadaşlarım sıvı soğutucu daha iyi duracağını söylüyorda be sıvı soğutucu almak yerine ekstradan 3 tane fan alıp egzoz olarak kullanmak istiyorum ısıyı daha min indirmek için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,043
Üyeler
199,275
Son üye
chokqu

Geri