Agronomist
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 520
Stok macunlar pek kaliteli değil genelde özellikle böyle markaların macunlarıDirekt segotepten çıkanı.
Stok macunlar pek kaliteli değil genelde özellikle böyle markaların macunlarıDirekt segotepten çıkanı.
vidaları sıkarken kastırmış olabilir misin? çaprazlı mı sıktın sırayla vidaları full sıkarak mı ilerledin? çapraz sıkmadıysan blok tam oturmamış olabilirDirekt segotepten çıkanı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam montaj esnasında macunu sürdüm, bloğu yerleştirdim, vida sıkarken aparatı ters koyduğumu fark ettim, bloğu kaldırıp bir daha yerleştirdim. Bundan şüohe ediyorum biraz.
Sürdüğün termal macundan bizde 120mm sipariş etmiştik içindekini sürdük aynı sıcaklıklsrı aldıkArkadaşlar soğutucunun kendi termal macunu ile montaj yaptım. FC 26'da falan 80 dereceleri görüyor işlemci. Cinebench R23 testinde de 77-78 dereceler görünüyor.
Boştayken de 52-53 derecelerde dolaşıyor.
Bana açıkçası fazla geldi. Kasa havalandırması diyeceğim ama gpu 66-67'yi aşmıyor mesela.
Bak bu normal işte. X123 ile o dereceler görülüyor. Güzel kıyas yaptın. Ben de buna göre yorum yapıyordum. Senin sıcaklığını değil de 70-75 leri görmesi lazım en fazla.7600 ile bende 4 borulu kule tipi ile 80 dereceleri görüyorum bazen. Havalar ısındığı için normal gibi.
Bu kadar genel yoruma indirgenmesi yanlış. Yaz ayındayız. Hangi şehirde? Odasında klima var mı? Kasa hava akışı nasıl? Bunlar fazlasıyla etkiliyor. Thermalright assasins ile +80i geçiyor diyorum mesela? Soğutucu üzerinden nasıl kıyaslayacağız?Bak bu normal işte. X123 ile o dereceler görülüyor. Güzel kıyas yaptın. Ben de buna göre yorum yapıyordum. Senin sıcaklığını değil de 70-75 leri görmesi lazım en fazla.
Macun değiştireceğim de esas olay kasada. Yan kapağı açıncs 65e düştü. Nerdeyse 16 17 derece fark.Bu kadar genel yoruma indirgenmesi yanlış. Yaz ayındayız. Hangi şehirde? Odasında klima var mı? Kasa hava akışı nasıl? Bunlar fazlasıyla etkiliyor. Thermalright assasins ile +80i geçiyor diyorum mesela? Soğutucu üzerinden nasıl kıyaslayacağız?
@esd rpg Montajı kontrol edip macunu değiştir.
Kasanın kapağını açarsan düşer zaten. Onu kıyas olarak alma. Montaj + macun olayını halledip ondan sonra kasa/fan yorumu yaparsın.Macun değiştireceğim de esas olay kasada. Yan kapağı açıncs 65e düştü. Nerdeyse 16 17 derece fark.