120 Bin TL Ye Daha İyisini Toplayabilecek Var mı

Reaksiyon skoru
1
İşlemci: https://www.amazon.com.tr/dp/B0DQ86KCP2?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
Ya da
Hangisini alacağıma emin değilim
Ekran kartı : fotoğraftaki lerin üçünden biri hangisi iyi bilmiyorum
Anakart : benim tercihim bu oldu sizin tercihiniz ne olurdu
Ram 2x:
SSD:
Sıvı soğutucu:
Kasa :

Amacım hem oyun hemde render oyun daha üst planda sizce mantıklımı ilk kez topluyorum ai la beraber seçtim parçaları almak istesem hangi parçalardan başlamam benim için daha iyi olur sizce

Ekler

• 1000041308.webp
    1000041308.webp
    106.1 KB · Hit: 33
İşlemciyi 9800x3d olarak güncelleyebilirsen daha da yakışanı olur bu sisteme, 7800x3d de iyi elbette.

9800 ü gözüme kestirmedim değil beklicez tek tek alacağim için ilk ram ve SSD den başlamak mantıklı olurmu
Gamegecesinden arkadaşa geçen haftalarda 20k ya aldık güzel fırsat denk gelebiliyor

Amacım hem oyun hemde render oyun daha üst planda sizce mantıklımı ilk kez topluyorum ai la beraber seçtim parçaları almak istesem hangi parçalardan başlamam benim için daha iyi olur sizce
para kazanıyorsan yani profesyonel tarafta intele de bak derim zaten hepsi çok iyi işlemci 1080p low ayarlar harici cpu farkı hissetmiyorsun senin ihtiyacın x3d değil bence hele gidip te 9800x3d asla alma.

para kazanıyorsan yani profesyonel tarafta intele de bak derim zaten hepsi çok iyi işlemci 1080p low ayarlar harici cpu farkı hissetmiyorsun senin ihtiyacın x3d değil bence hele gidip te 9800x3d asla alma.
O kadar değil hocam para kazanmıyorum ama öğrenmek istiyorum hem yanında 2 k 4 k gaming istiyorum o yüzden render en alt planda

Geri