❌İndirim Bitti! Havit Gamenote H2002d 53mm Speaker Gaming Oyuncu Kulaklığı - 950 TL

indirim değil bu olması gereken standart fiyata inmiş. bindirimli fiyattan sonra indirimli gibi görünüyor. daha da ucuzlaması gereken bir kulaklık

düşük bütçede alınır eskinin güzel kulaklıklarından

indirim değil bu olması gereken standart fiyata inmiş. bindirimli fiyattan sonra indirimli gibi görünüyor. daha da ucuzlaması gereken bir kulaklık

Ürün zaten bu fiyat bandında geziyor sürekli.
Ekran görüntüsü 2026-07-15 000308.webp

Alıntıyı görüntüle
En son mayıs ayında bu fiyatları görmüş, nasıl bu fiyatlarda geziyor diyorsunuz anladim
Alıntıyı görüntüle
Hocam tespitiniz doğru, yılın başlarında o fiyatlardaydı ama grafiğe dikkatli bakarsanız son 2 aydır fiyatı şişirmişler. Uzun zaman sonra ilk defa o eski dip seviyelerine geri döndüğü için, ilgilenen, takip eden varsa diye paylaştım.

Genel olarak fiyatina gore gayet iyi bir kulaklik. Sadece kafaniz buyukse rahat etmezsiniz cok sıkıyor deniliyor, haberiniz olsun.

Bu bütçeye çıkılıyorsa açıkçası KlasseGear Feel Type-C versiyonu daha mantıklı. Ses kalitesi olarak JAK üründen daha iyi olacaktır. Bu ürünün kulaküstü, mikrofon, kulak pedi konforu hariç H2002P'ye göre öne çıkan bir özelliği yok. Ben Havit'in yerinde olsam ₺500-900 arası çoğu ürünü piyasadan kaldırır. Bu ürünü ₺500-600 civarına satmaya çalışırdım. En azından giriş seviyesinde insanlar konforlu bir ürün kullanırlar. Hatta 53mm yerine 50mm de olur.

Zaten son 1 tane kalmış, alacak kişi varsa da şu ayarı yapmasını öneririm. Bu bütçelerde Gamepower'ın USB kulaklıkları var. Gamepower Kugon falan onlar daha mantıklı bence, içlerinde ses kartı var çünkü.

Tavsiye etmem, mikrofonu bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.Kulaklik 64 ohm benim ALC1200 yetmiyor olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,602
Üyeler
199,191
Son üye
serdar77

Geri