Hayatinda İlk Defa Offline Oyun (Kismen) Oynayacak Birine Tavsiye.

NedoxBey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
753
Bütçe
500
Merhabalar, tahmini 5k online oyun suresinden sonra offline oyunlarin birine bir sans vermeye karar verdim bana oneririz nedir ilk oyun olarak?
Butce 500 TL civari.

bencede gta5 güzel başlangıç olabilir ve ne tür seversin

Offline oyunları sadece hikayeli olarak düşünme. Roguelike, rogulite tarzı oyunlar da var. Competitive tarzda zorlayıcı ve tekrar tekrar oynanılabilir oyunlar. Ben şahsen bunları oynamanı öneririm online oyundan sonra geçişte iyi gelir.

Örnek: Slay the spire, brotato gibi oyunlar.

Hayatinda hic hikayeli oyun oynamadiysan isin zor. Cok cesit var gta5 gibi biseyle baslayabilirsin.
bencede gta5 güzel başlangıç olabilir ve ne tür seversin
Offline oyunları sadece hikayeli olarak düşünme. Roguelike, rogulite tarzı oyunlar da var. Competitive tarzda zorlayıcı ve tekrar tekrar oynanılabilir oyunlar. Ben şahsen bunları oynamanı öneririm online oyundan sonra geçişte iyi gelir.

Örnek: Slay the spire, brotato gibi oyunlar.

Ya hayatim boyunca cs valo bf1 r6 gibi fps oyunlari oynadim veya mmo rpg oyunlari oynadim ne severim bilemiom ama yeni bir sey bakiom.

Hikayeli oyun olarak GTA önermek bilemedim. Herhalde GTA en başaramadığı şey hikayedir. Açık dünyada kaos yapmak, araba sürmek güzel olsa da, hikaye diye tüm haritayı gezdiren bezdirici o görevler asla sarmaz.

Neyse ben PROMO20 kodu ile bir tane AC, Far Cry veya Star Wars Outlaws almanızı öneririm. AC tarafında Odyssey alınabilir.

Hatta Ubi+ Xbox üzerinden alıp, çok vakit ayırabilirim diyorsan yeni çıkan AC Black Flag Remake falan da oynayabilirsin. Ama Türkçe yamaları yok. Yamaları Apex, Anonymous çeviri vb. alabilirsin. Apex Çeviri kalıcı olarak satıyor, genelde oyuna göre değişiyor ama ₺100-120 arasına satıyor yamaları.

Görsel bütçeni aşıyor, ama ben bunları öneririm. AC Odyssey en dolu paketi ve Far Cry 3 ₺420 falan alabiliyorsun. İki oyun da hikayeli, öyle kafanı çok açmayan ve yormayacak düzeyde genel kitleye hitap eden oyunlar. Hikayeli oyunlara başlangıç için bence daha ideal.

Eğer eski oyunlara takılmazsan da AC2, Brotherhood ve Revelations bu üçlüyü öneririm. Bence AC'de en iyi hikayeye sahip oyunlar bunlar. Çok eski olmalarına bakmayın, Ubisoft'un AC formülü ilk oyun hariç çok da yaşlanan oyunlar değiller. Hatta ben animasyonları az, hatalı atlama yaptığımız Ezio üçlemesinin tırmanma sistemini daha çok seviyorum.

2026-07-15_03-53.webp

Eğer bütçe ayırabilirsen, Ubi Classic üyeliği alırsan da genel olarak oyunlara %20 indirim yapıyor. Ubi+ ise hem oyun hem DLC'lere ekstra indirim sağlıyor. Ubisoft+ Xbox üzerinde daha uygun. Kabaca daha fazla oyun alayım dersen, bu üyelikler ve promo20 kuponu ile çok daha uyguna birden fazla oyun alabilirsin. Ubisoft oyunları muazzam değiller, ama güzel vakit öldürürler.

2026-07-15_03-57.webp

Ayrıca Ubisoft oyunları kendi mağazasında daha uygundur. Yerel fiyat ile satışı olduğu gibi, her indirimde %20 kupon vererek harici sitelere verdiği %30 payın %20'sini kendi mağazasında almaz. Eğer kupon yoksa oradan alışveriş yaptıkça veya oyun oynadıkça (oyun içi etkinlik sistemi var) altın puanı veriyor. Bu puanları kazanmak kolay bu arada, 100 puana %20 indirim alabilirsin. Bu indirimlerin çoğunu ön siparişte veya DLC'lerde kullanabilirsiniz. Ben mesela AC Black Flag Remake %20 kupon ile ön siparişte zam yemeden önce Deluxe sürümünü ₺1600 almıştım. Keza oyun içi bir skini Steam'da $8 galiba ₺450 falan olması lazım. Ubisoft'da ₺390 civarı, %20 kupon ile ₺330 civarı bir şeye denk gelmişti. Kupon bu arada harcamaya göre indirimi artıyor diyelim. Yani Ubisoft oyunu alınacaksa en ideali kendi mağazası.

Merhabalar, tahmini 5k online oyun suresinden sonra offline oyunlarin birine bir sans vermeye karar verdim bana oneririz nedir ilk oyun olarak?
Butce 500 TL civari.
rpg seviyorsan bütçeyi 100 lira felan arttırıp indirimde cyberpunk deneyebilirsin bence baya güzel bi oyun yada ikide bi adam vurmalı bişey seviyosan doom eternal olabilir hikayesini ben anlamadım ama oynaması inanılmaz keyifliydi

Alttan 5 dolara definitive survivor trilogy al geç direk. 3 oyun beleşten biraz pahalı. Shadow hariç ilk iki oyun baş yapıttır bana göre.

Onun harici resident evil 2,3,4 remake olabilir indirimde yakalarsan.

Son düzenleme:
Eğer hala oynamadıysan herşeyi tadında veren god of war gibi hikayesi ne uzun ne kısa ve mitolojiyi iliklerine kadar hissettirecek kaliteyi tam dozunda veren oyunlarla başla. God of War, Uncharted gibi exclusive oyunlar fena sarıyor. Bitirene kadar sıkılacağın bir oyunla başlarsan 2 güne online oyunlara dönersin. GTA serisi, Cyberpunk, Assasins Creed serisi gibi oyunların akışı rutin gidiyor. Bir vakitten sonra bayıyor yan görevler çık sıkıcı geliyor bitiremiyorsun. Offline oyunlara iyice sararsan bir vakit sonra bunlara girersin. Ondan sonra tavsiyem AC Origins ve AC Valhalla. 2si de arkeolojik makalelerden dünya çapında arkologlardan destek alınarak geliştirilmiş üniversite projesi gibi haritalama yapılmış, bıkmazsan gezmesi müthiş keyifli oluyor.

Gow tavsiye ederim

Eğer hala oynamadıysan herşeyi tadında veren god of war gibi hikayesi ne uzun ne kısa ve mitolojiyi iliklerine kadar hissettirecek kaliteyi tam dozunda veren oyunlarla başla. God of War, Uncharted gibi exclusive oyunlar fena sarıyor. Bitirene kadar sıkılacağın bir oyunla başlarsan 2 güne online oyunlara dönersin. GTA serisi, Cyberpunk, Assasins Creed serisi gibi oyunların akışı rutin gidiyor. Bir vakitten sonra bayıyor yan görevler çık sıkıcı geliyor bitiremiyorsun. Offline oyunlara iyice sararsan bir vakit sonra bunlara girersin. Ondan sonra tavsiyem AC Origins ve AC Valhalla. 2si de arkeolojik makalelerden dünya çapında arkologlardan destek alınarak geliştirilmiş üniversite projesi gibi haritalama yapılmış, bıkmazsan gezmesi müthiş keyifli oluyor.
Gow tavsiye ederim
gow maksimum 20 dolara düşmüyor mu bende almayı düşünüyordum çok pahalı gelmişti
1784090904058.webp

no man sky, bannerlord falan olabilir adeta online gibi saatlerini gömebilirsin. veya strateji oyunları da olabilir. eu4 eu5 gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,754
Üyeler
199,218
Son üye
Kinqlao'S

Geri