pompa sesi yok gibi bişey. kulağınızı falan yaklaştırmak gerekiyo duyabilmek için. stok fanlarda gelen ses durumu nasıldır bilmiyorum. ben fansız modelini alıp Arctic p12 max fanlar ile kombo yaptım. arctic p12 maxlar aşırı iyi hava üfleyebilen basınçlı fanlar olduğundan fan devri ayarı yaptım ve sessiz bi şekilde hem soğutuyor hem çalışıyor. Kendi orjinal fanları yüke girmediği sürece ses çıkarmicaktır fazla ama yükte ses çıkarmaya başlayabilir. kendi fanları arctic p12 maxdan daha kötüydü diye hatırlıyorum.
Hatta kendim detaylı bir şekilde incelemesini yapıp konu olarak paylaştım :
Thermalright Mjolnir Vision 360 Black
Bu sıvı soğutmayı türkiyede kimsenin konuşmadığını farkettim. bütçesi yüksek olan ve LCD ekran şartı isteyenler içinde incelemede mümkün olduğunca deneyimlerimi ve özelliklerinden bahsedeceğim.
Öncelik olarak belirteyim şuanda 28.09.2025 tarihi itibariyle türkiyede satışı fansız olarak bulunmaktadır. ekstra fan ile satın almanız gerekmektedir
Akakçe Linki ...
isterseniz gerekli boyut, sıcaklık değerleri gibi verileri burdan kolayca görebilirsiniz. ama konu biraz eski. bazı değişiklikler yaptım ama o kadar büyük değişiklikler değil.