Öneri Samsung Odyssey G4 25" 240 Hz 1 Ms Ips Alınır mı

N-sar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
689
Fiyatı bayabir düşmüş sizce 1080P ler arasında en F/P sımıdır bana bu fıyat bandında en kralı bu gıbı geldı ne dersınız

Fiyatı bayabir düşmüş sizce 1080P ler arasında en F/P sımıdır bana bu fıyat bandında en kralı bu gıbı geldı ne dersınız

CS, Valo gibi yüksek FPS+HZ ihtiyacınız varsa alınabilir. Yaklaşık 1 sene kullandım ve memnundum. HZ dışında teknik olarak diğer özellikleri nasıldır bilmiyorum.

CS, Valo gibi yüksek FPS+HZ ihtiyacınız varsa alınabilir. Yaklaşık 1 sene kullandım ve memnundum. HZ dışında teknik olarak diğer özellikleri nasıldır bilmiyorum.
ya benım ıçın goruntu kalıtesı onemlı aslında hz aman aman onemlı değil 75hz tn panel bı monıtorum var artık kurtulmak rahat rahat bı dızı fılm ızlemek ıstıyorum

görüntü kalitesi ve renk doğruluğu için lg alman gerek bu fiyata 200hz modeli vardı diye hatırlıyorum

Merhaba bende var kunlanıyorum 1 yıldır memnunum özellikle Cs2 oynuyorum bazı monitörlerde yaptığın sprey'de keleş havalanıyor sapıtıyor bazı monitörlerde olmuyor bunda havalanıyor bilgin olsun.Almadan önce monitör cs2 videosu izlemeni öneririm.Alta bi monitör bıraktım güzeldir
https://www.hepsiburada.com/aoc-27g...ync-fast-ips-oyuncu-monitoru-pm-HBC0000CDII6M

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,213
Üyeler
199,310
Son üye
John_Simit

Geri