Michael_Scofield
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,338
Dünya Üzerinde Yoktur BelkideDdr5 te cl16 mı ben mi yanlış okuyorum?
Dünya Üzerinde Yoktur BelkideDdr5 te cl16 mı ben mi yanlış okuyorum?
test içindi bu , ürün faturalı ve garantili zaten daha ki oyunlarda hiç bir sıkıntı da görmedim aldığım arkadaşta pc mühendisiydiDdr5 te cl16 mı ben mi yanlış okuyorum?
model numarasında c40 die belirtmiş cl40 olduğunu çakma orjinal die test ettim merak etmeyinDdr5 te cl16 mı ben mi yanlış okuyorum?
İşte bende ona şaşırdım hocam. Dedim bir şeyleri yanlış okuyor olmam lazım.Dünya Üzerinde Yoktur Belkide![]()
test içindi bu , ürün faturalı ve garantili zaten daha ki oyunlarda hiç bir sıkıntı da görmedim aldığım arkadaşta pc mühendisiydi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
model numarasında c40 die belirtmiş cl40 olduğunu çakma orjinal die test ettim merak etmeyin
Benim gördüğüm bellek boyutuymuş..Dünya Üzerinde Yoktur Belkide![]()
Şimdi ne boyutta kan gövdeyi götürsün istiyosun. Direk açarsan benim ki kadar tutabilir ama tutmayadabilir istediğin kadar. Eğer hynixci olarak açarsan kesinlikel fenasal kan gövdeyi götürür. Ama şimdi açma. Yarın akşam aç. Beni de etiketle.Bende hynix ciyim açayım mı la ciddiliama kışkırtıcı olmalı bence neden yoksa kan gövdeyi götürsün ki
![]()
DDR 5 te cl 16 mı? Benim DDR 4 bellek cl16 ya yaklaşamıyorDdr5 te cl16 mı ben mi yanlış okuyorum?
Yarın hazırda ol açacağım ne kadar mı kan götürsün istiyorum konuyu bilmeyen insan kalmasını istemiyorum ve dikine adam kalmayacakŞimdi ne boyutta kan gövdeyi götürsün istiyosun. Direk açarsan benim ki kadar tutabilir ama tutmayadabilir istediğin kadar. Eğer hynixci olarak açarsan kesinlikel fenasal kan gövdeyi götürür. Ama şimdi açma. Yarın akşam aç. Beni de etiketle. Benim konuya buralar karışacak yazan adamın rolünü çalıcam![]()
ddr5 geçmeden cl16 3600 mhz stok 32gb çift modül ram vardı inanın cl en son bakacağınız şeylerden biri insanlar çok kasıyorŞimdi ne boyutta kan gövdeyi götürsün istiyosun. Direk açarsan benim ki kadar tutabilir ama tutmayadabilir istediğin kadar. Eğer hynixci olarak açarsan kesinlikel fenasal kan gövdeyi götürür. Ama şimdi açma. Yarın akşam aç. Beni de etiketle.
DDR 5 te cl 16 mı? Benim DDR 4 bellek cl16 ya yaklaşamıyor![]()
Gözüm kaymış yanlış okumuşum hocam. Birde belki bu forumda yeni bir şeyler icat edip 16 ya çekebilecekler vardır diye düşündüm bir an.Şimdi ne boyutta kan gövdeyi götürsün istiyosun. Direk açarsan benim ki kadar tutabilir ama tutmayadabilir istediğin kadar. Eğer hynixci olarak açarsan kesinlikel fenasal kan gövdeyi götürür. Ama şimdi açma. Yarın akşam aç. Beni de etiketle.
DDR 5 te cl 16 mı? Benim DDR 4 bellek cl16 ya yaklaşamıyor![]()
Dediğim gibi akşam 6-7 ye doğru aç. Kesinlike o konunun ilk mesajlarında olmak istiyorum. Baştan sona izlicem. Baya bilgilendirici şeyler de gelebilir bu konuda olduğu gibi. Bu kadar olmaz bu konu efsanevi bir bilgi içeriyorda. Bilgi bilgdir.Yarın hazırda ol açacağım ne kadar mı kan götürsün istiyorum konuyu bilmeyen insan kalmasını istemiyorum ve dikine adam kalmayacak![]()