Bir Ramin Cl'si Sizin İçin Ne Kadar Önemli?

Ddr5 te cl16 mı ben mi yanlış okuyorum?
test içindi bu , ürün faturalı ve garantili zaten daha ki oyunlarda hiç bir sıkıntı da görmedim aldığım arkadaşta pc mühendisiydi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

model numarasında c40 die belirtmiş cl40 olduğunu çakma orjinal die test ettim merak etmeyin

Dünya Üzerinde Yoktur Belkide :)
İşte bende ona şaşırdım hocam. Dedim bir şeyleri yanlış okuyor olmam lazım. :)

test içindi bu , ürün faturalı ve garantili zaten daha ki oyunlarda hiç bir sıkıntı da görmedim aldığım arkadaşta pc mühendisiydi

model numarasında c40 die belirtmiş cl40 olduğunu çakma orjinal die test ettim merak etmeyin
Dünya Üzerinde Yoktur Belkide :)
Benim gördüğüm bellek boyutuymuş.. :D

Bende hynix ciyim açayım mı la ciddili :Dama kışkırtıcı olmalı bence neden yoksa kan gövdeyi götürsün ki :D
Şimdi ne boyutta kan gövdeyi götürsün istiyosun. Direk açarsan benim ki kadar tutabilir ama tutmayadabilir istediğin kadar. Eğer hynixci olarak açarsan kesinlikel fenasal kan gövdeyi götürür. Ama şimdi açma. Yarın akşam aç. Beni de etiketle.

DDR 5 te cl 16 mı? Benim DDR 4 bellek cl16 ya yaklaşamıyor :D

Şimdi ne boyutta kan gövdeyi götürsün istiyosun. Direk açarsan benim ki kadar tutabilir ama tutmayadabilir istediğin kadar. Eğer hynixci olarak açarsan kesinlikel fenasal kan gövdeyi götürür. Ama şimdi açma. Yarın akşam aç. Beni de etiketle. Benim konuya buralar karışacak yazan adamın rolünü çalıcam :D
Yarın hazırda ol açacağım ne kadar mı kan götürsün istiyorum konuyu bilmeyen insan kalmasını istemiyorum ve dikine adam kalmayacak :D

Şimdi ne boyutta kan gövdeyi götürsün istiyosun. Direk açarsan benim ki kadar tutabilir ama tutmayadabilir istediğin kadar. Eğer hynixci olarak açarsan kesinlikel fenasal kan gövdeyi götürür. Ama şimdi açma. Yarın akşam aç. Beni de etiketle.

ddr5 geçmeden cl16 3600 mhz stok 32gb çift modül ram vardı inanın cl en son bakacağınız şeylerden biri insanlar çok kasıyor

Gözüm kaymış yanlış okumuşum hocam. Birde belki bu forumda yeni bir şeyler icat edip 16 ya çekebilecekler vardır diye düşündüm bir an.

Yarın hazırda ol açacağım ne kadar mı kan götürsün istiyorum konuyu bilmeyen insan kalmasını istemiyorum ve dikine adam kalmayacak :D
Dediğim gibi akşam 6-7 ye doğru aç. Kesinlike o konunun ilk mesajlarında olmak istiyorum. Baştan sona izlicem. Baya bilgilendirici şeyler de gelebilir bu konuda olduğu gibi. Bu kadar olmaz bu konu efsanevi bir bilgi içeriyorda. Bilgi bilgdir.

Var ya anakart içinde şöyle bir tartışma konusu çıkarsam. Bilmediğim hiçbir şey kalmaz ha. İnsanlar asrock anakartların çip yakması hariç bir şeyde tartışıyor mu anakart olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,937
Üyeler
199,251
Son üye
corvaht

Geri