❌İndirim Bitti! Nzxt Kraken Elite 280 Rgb Rl-Kr28e-B1 - 3.299tl!

yani öndeki 3 fanı sökmeden radyatörü iki fanın arasına sadwich gibi takmayı düşündüm kasanın önündeki görüntü bozulmasın diye ama nasıl yapacağımı anlamadım tüm hevesim de gitti kasa sorunu olduğu için

Senin ön fanlar 120mm, radyatör 280mm olduğu için push pull (sandviç) kurulum işi nanay. Kasan hangi model bilmiyorum ama şayet ön fanları kasa deliklerinin önüne alacak bir boşluk varsa radyatörü araya çekebilirsin. Ön kısmın bir fotosunu atarsan daha ney konuşabilirz.

Senin ön fanlar 120mm, radyatör 280mm olduğu için push pull (sandviç) kurulum işi nanay. Kasan hangi model bilmiyorum ama şayet ön fanları kasa deliklerinin önüne alacak bir boşluk varsa radyatörü araya çekebilirsin. Ön kısmın bir fotosunu atarsan daha ney konuşabilirz.
direk full push pullndeğilde hepsini içeri çekecek şrkilfe iki fan taksam nasıl olur

Mal geldi boşta 49 derecelerde geziyor adana sıcağında, daha önce segotep beaced 360 kullanıyordum ondan başarılı olduğunu söyleyebilirim

Ekler

• 54569.webp
    54569.webp
    439.2 KB · Hit: 43
i5 12600kf varsayılan bios ayarları ile boşta 30~ derece, stres testi 132 w'da 68 derece. Öncesinde 6 ısı borulu bir kule tipi kullanıyordum, macun olarak da mx-6 sürülüydü. Değerlere inanamadım, stres testinde yaklaşık 20 derece düşüş sağladı. Konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler.

i5 12600kf varsayılan bios ayarları ile boşta 30~ derece, stres testi 132 w'da 68 derece. Öncesinde 6 ısı borulu bir kule tipi kullanıyordum, macun olarak da mx-6 sürülüydü. Değerlere inanamadım, stres testinde yaklaşık 20 derece düşüş sağladı. Konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler.
Rica ederim, güle güle kullanın. Harika bir AIO. Bu gecelik AIO ekranına benim hatrıma profil resmimi koyun, dönüp dönüp beni anarsınız

Rica ederim, güle güle kullanın. Harika bir AIO. Bu gecelik AIO ekranına benim hatrıma profil resmimi koyun, dönüp dönüp beni anarsınız
Mal geldi boşta 49 derecelerde geziyor adana sıcağında, daha önce segotep beaced 360 kullanıyordum ondan başarılı olduğunu söyleyebilirim
Merhaba bende aldım montajladım ama fanları içeri üflüyor kafamı karıştırdı dışarı üfleyecek şekilde olunca da estetik durmuyor plastik gözüküyor normali böyle mi bunun?

Merhaba bende aldım montajladım ama fanları içeri üflüyor kafamı karıştırdı dışarı üfleyecek şekilde olunca da estetik durmuyor plastik gözüküyor normali böyle mi bunun?
Fanlar *kasanın* dışına üflemeli ama radyatörün içine üflemeli. Estetik neden olmasın ki? Görsel atar mısınız

Fanlar *kasanın* dışına üflemeli ama radyatörün içine üflemeli. Estetik neden olmasın ki? Görsel atar mısınız
1784156524566.webp

Böyle duruyor kutusundada böyle arkasını çevirip takınca kötü gözüküyor yani öyle olmamalı ama böyle de elimi koyunca elime üflüyor radyatörden kasanın içine doğru

Şu an doğru. Olması gereken bu. Hiçbir çirkin görüntü de yok bence. Şu an kasanın içine üflemiyordur. O çektiği havayı hissediyorsunuzdur. Şu an dışarı üflüyor.

buna hangi kasa alınır 2700 küsüre almıştık hala takamadık

hocam kada önü bu şekilde

Ekler

• image.webp
    image.webp
    475.4 KB · Hit: 12
  • image.webp
    image.webp
    869.7 KB · Hit: 12
hocam kada önü bu şekilde
Önde 140mm delikleri var gibi görünüyor. Fanların arkasına radyatörü takın, sonrada soğutucunun kendi fanlarını içeri üfleyecek şekilde takın oldu bitti.

Alıntıyı görüntüle
Böyle duruyor kutusundada böyle arkasını çevirip takınca kötü gözüküyor yani öyle olmamalı ama böyle de elimi koyunca elime üflüyor radyatörden kasanın içine doğru
Borular aşağıdan giriş yapsın bir 90 derece döndür işlemci üstündeki ekranlı bölümü hava yapmasını engellersin dediğim gibi montajlarsan hatta sistemde hava dahi olsa pompana zarar vermez 1000124793.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,473
Üyeler
199,165
Son üye
GeNiuS

Geri