Çözüldü✓ Sistemimde anlık takılma donma var

ben bu videodaki bios ayarlarını 1 hafta önce yaptım . abi simdi 5500 kötü evet 5600e geçmek istiyorum ama 5600 ile ryzen 5 7500f aynı para bunu görünce gidip am4 işlemciye am5 parası vermek istemiyorum gelecek sene am5 geçeceğim . yarın yapabiliriz bu teamwiewer işini ama şuan pc de hiç oyun yok deneme yapmak için oyun indirmemi ister misin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arada sırada yasadığım oldu ne yapmam gerekiyor peki
Denemeyi kendiniz yaparsınız, bu arada bugün bağlanabilirsem daha iyi olur.
O tarz bir geçiş düşünüyorsanız bekleyin tabii, ama AM5 tarafında anakart ve bellek de almanız gerekiyor.

Sadece CS2, Valorant oynuyorsanız açıkçası 5600 geçmek de halen mantıklı. AM5 geçmek için daha çok bellek indirimi falan beklenebilir.

O tarz bir geçiş düşünüyorsanız bekleyin tabii, ama AM5 tarafında anakart ve bellek de almanız gerekiyor.

Sadece CS2, Valorant oynuyorsanız açıkçası 5600 geçmek de halen mantıklı. AM5 geçmek için daha çok bellek indirimi falan beklenebilir.
bugün geç oldu uyuyacağım birazdan acelesi yok zaten yks ye kadar oyun oynamayacağım özellikle benim pubgde mesela cok düsük ayarlarda yüzde 1 ve 1000de 1 fpslerimin 17 yi 20 yi görmesinin sebebi bu mudur

ben bu videodaki bios ayarlarını 1 hafta önce yaptım . abi simdi 5500 kötü evet 5600e geçmek istiyorum ama 5600 ile ryzen 5 7500f aynı para bunu görünce gidip am4 işlemciye am5 parası vermek istemiyorum gelecek sene am5 geçeceğim . yarın yapabiliriz bu teamwiewer işini ama şuan pc de hiç oyun yok deneme yapmak için oyun indirmemi ister misin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arada sırada yasadığım oldu ne yapmam gerekiyor peki
İnternet kaynaklı sorunlara bir şey yapamayız. İçinden küfür edebilirsin.

ben bir hikaye oyunu cıktığı zaman direkt çöküyorum o oyuna rx 6600 saolsun tüm oyunları 1080p ultra oynattı bana ben am5 bir sisteme geçmeyi düşünüyorum ama bu ekran kartını cok değişmek istemiyorum eğer 2k monitör almaz isem

sistemimde anlık takılma donma vardı latencymoon testi yaptım bi 10 dakika falan şu fotoğraftakinde en üstte 100ms yazan şey ne oluyor sorun bu belliki ne yapmam lazım
MPO KAPATIRSANIZ ÇÖZÜLÜYOR ARKADASLAR artık drop yok

Benzer sorun bendede var;
Sistemde normal gezinirken ( yükte değilken ) birden bire 10 saniyelik bir donma sürecine giriyorum.
O sırada video açıksa donuyor, fakat sistem ( mesela saat ) çalışmaya devam ediyor.
Donma olayı bittiği gibi klavye mouse ve hoparlör ( yani usb aksamı ) ışıklarını kapatıp açıyor ve sonra normale dönüyor.
Ben psudan (500w) kaynaklı olduğunu ve voltaj dengesizliği olduğunu düşünüyorum.
Daha önce sabahları resetleme de bu duruma eşlik ediyordu fakat onu işlemci fanını değiştirip termal macunu yenileyerek çözdüm.
Faakat donma olayı kaldı. Bu olayı yaşayan varmı

Anakart : B450M
İşlemci : Ryzen 5 2600
Ekran kartı : Rx590
sistemim yaklaşık 8 yıllık.

Benzer sorun bendede var;
Sistemde normal gezinirken ( yükte değilken ) birden bire 10 saniyelik bir donma sürecine giriyorum.
O sırada video açıksa donuyor, fakat sistem ( mesela saat ) çalışmaya devam ediyor.
Donma olayı bittiği gibi klavye mouse ve hoparlör ( yani usb aksamı ) ışıklarını kapatıp açıyor ve sonra normale dönüyor.
Ben psudan (500w) kaynaklı olduğunu ve voltaj dengesizliği olduğunu düşünüyorum.
Daha önce sabahları resetleme de bu duruma eşlik ediyordu fakat onu işlemci fanını değiştirip termal macunu yenileyerek çözdüm.
Faakat donma olayı kaldı. Bu olayı yaşayan varmı

Anakart : B450M
İşlemci : Ryzen 5 2600
Ekran kartı : Rx590
sistemim yaklaşık 8 yıllık.
bende sistem anlik takılıyor dırrrrt ediyordu mpo yu kapattım azaldı ama ara sıra yine yapıyordu sonra klavyenin kalibrasyonunu yaptım düzeldi artık hiç yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,856
Üyeler
202,413
Son üye
acur_bjk
Geri