❌İndirim Bitti! Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

kaç kişi iade etti bende etsem mi kararsızım

Değişim için bugün gönderdim sorun yoksa niye beğenmedi forum anlamadım tek sorunu ışık geçirmeyen tuşlar ve türkçe karakterler
Hocam Aula plastik kasa olmasına rağmen daha iyi bi klavye eksilerini şöyle sayayım:
Sürtünme / bataryanın sallanması sorunları,
Alt kasanın tasarımından ya da yalıtım azlığından kaynaklı pek iyi olmayan ses,
Diğer kaliteli klavyeler gibi 2.4ghz bluetooth kablolu switchi yerine basit bir on off switchi ayrıca bunun erişilebilir bir yerde değil altında bulunması
2.4 ghz alıcısı için yuva bulunmaması.

Artı olarak
Bu fiyata tek alüminyum kasa olması
Kablosuz olması
Kişisel ama ben keycaplerini sevdim ışık geçirmemesi çok önemli değil

ben hediye çeki kullanarak sipariş ettim iade edersem çek iade edilir mi acaba mt normalde iade edilmez ama talep açarım dedi

Ben de iade verdim bugün benim tuşlarda sürtme yoktu ama içinde bir şey sallanıyordu.

bu kasanin cnc aluminyum olmasinin ne gibi artisi var benim icin aslinda kotu oldu surekli klavyeyi elime gore ayarlayan birisiyim onceki hafifti rahatca ayarliyordum bu gitmiyor arkadas :D

suan klavyenin sol alt kosesi neden bilmiyorum hafif havada kaliyor ve yeni fark ettim sol alt kosesine hafif baski uyguladigimda oynuyor hani masanin sandalyenin bi ayagi hafif kisa kalirya o tarafa yuk verdiginde o yone dogru egilir yuku cektiginde normale doner o sekilde oluyor, iade konusunda sikinti cikarmazlar umarim

EDIT:

Simdi dikkatli baktim resimdeki isaretledigim kisimlardaki ayaklari konumlarindan kaymis

1784340170381.webp

Son düzenleme:
Değişim için bugün gönderdim sorun yoksa niye beğenmedi forum anlamadım tek sorunu ışık geçirmeyen tuşlar ve türkçe karakterler
yorumlardan dolayı içime sinmedi az daha para ekleyip iyisini alayım diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,956
Üyeler
199,254
Son üye
violent99

Geri