RandomChater
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
f75 varken 300 lira cepte kalsın diye niye böyle kumar oynadınız.
aluminyum kasaya kandıkf75 varken 300 lira cepte kalsın diye niye böyle kumar oynadınız.
Değişim için bugün gönderdim sorun yoksa niye beğenmedi forum anlamadım tek sorunu ışık geçirmeyen tuşlar ve türkçe karakterlerkaç kişi iade etti bende etsem mi kararsızım
f75 varken 300 lira cepte kalsın diye niye böyle kumar oynadınız.
Ne ile değişecekler hocam. stokta klavye yok ki. ışık geçirmemesi sorun değil zaten. klavye öyle ama tr karakterler çok basit olmuşDeğişim için bugün gönderdim sorun yoksa niye beğenmedi forum anlamadım tek sorunu ışık geçirmeyen tuşlar ve türkçe karakterler
Ne ile değişecekler hocam. stokta klavye yok ki. ışık geçirmemesi sorun değil zaten. klavye öyle ama tr karakterler çok basit olmuş
Hocam Aula plastik kasa olmasına rağmen daha iyi bi klavye eksilerini şöyle sayayım:Değişim için bugün gönderdim sorun yoksa niye beğenmedi forum anlamadım tek sorunu ışık geçirmeyen tuşlar ve türkçe karakterler

Tuşa 3saniye basılı tutunca ses ayarlama moduna geçiyor yazıyordu kılavuzunda sanırımklavye ulaştı elime bu sağ üstteki şeyi ses arttırıp azaltmak için ayarlayamıyor muyuz?
yorumlardan dolayı içime sinmedi az daha para ekleyip iyisini alayım diyorumDeğişim için bugün gönderdim sorun yoksa niye beğenmedi forum anlamadım tek sorunu ışık geçirmeyen tuşlar ve türkçe karakterler