Mustafa Zahid
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,039
- Bütçe
- 40000
Huawei Matebook 14 Core Ultra 5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Huawei Matebook 14 Core Ultra 5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MacBook Neo 13 inc A18 Pro 6CPU 5GPU 8GB 512GB Puslu Sarı MHFE4TU/A - Apple - PT
Apple markalı MacBook Neo 13 inc A18 Pro 6CPU 5GPU 8GB 512GB Puslu Sarı MHFE4TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! PT Apple Premium Education Partner
Kız arkadaşım için bu iki laptop arasında kaldım. Oyun moyun gibi şeylerle asla işi yok tamamen üniversitede elinde bir laptopu olsun diye alıyor. Kız arkadaşımın telefonu, kulaklığı ve tableti de Apple ve kendisi Apple'ın uzun vadede eskimediğini savunuyor (doğru). O yüzden yine kafası rahat olsun diye alacağı laptopu da Apple tarafından almak istiyor. Hem Neo'da fan yok yani onun için sessiz olması çok güzel bir avantaj hem de pili uzun süre onu götürebiliyor. Ben bu konuda ona katılsam bile ekran özelliklerinden ve son zamanlardaki zamlardan sonra Neo'ya artık o kadar da sıcak bakamamaya başladım. Kendisi benim bulduğum Huawei'ye "Bunu ne kadar uzun süre kullanabilirim ki?" gibi bir düşünceyle yaklaşıyor ama ben basit bir kullanımda 6-7 yıl çok rahat kullanabileceğini düşünüyorum. Ek olarak ekran süresinden (aşırı mühim değil) ve gürültüsünden (bu biraz mühim) biraz şüphe ediyor. Sizce bir tarafta mis gibi ekranı olan Windows laptop mu yoksa "kafa rahat şekilde" bir Neo mu? Başka bir laptop varsa o da olur ama Medion olmasın, marka isminden dolayı kız arkadaşıma ısındırtamadım dostlar
Ha ek olarak, Huawei laptopu 45 bin liradan almayacağız. Vatan'da geçen 41 bin liraya düştü, acaba 40 bin liranın altına düşer mi diye pusuya yattık onu bekliyoruz. Neo'da 3 aya bile vade farkını oturtuyorlar ama Huawei modelde N11'den alırsak 6 ay, Vatan'dan alırsak 3 ay peşin fiyata taksit avantajı var.