Atk Dragonfly A9 Plus Vs Aula V9 Pro Plus

sheco

80+
Reaksiyon skoru
14
Bütçe
2000
ATK dragonfly A9 plus pixart 3950 Ultra ile geliyor bataryası daha yüksek
1784233671416.webp
Aula V9 PRO Plus ise sensörü daha eski fakat 8K verebiliyor ben 2K kullanacağım fakat
1784233812236.webp

ikiside aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor ATK daha cazip geliyor ama kafam karışık hangisini tercih etmeliyim neden

Peki uzun ömürlülük kalite bakımından hangisini almalıyım öyle profesyonel fps oyuncusu değilim sensör beni fazla etkilemiyor ama ekipman değiştirdim mi uzun süre kullanırım değiştirmeyi sevmem atk a9 plus ya da aula v9 pro arasındayım

ATK dragonfly A9 plus pixart 3950 Ultra ile geliyor bataryası daha yüksek
Alıntıyı görüntüle
Aula V9 PRO Plus ise sensörü daha eski fakat 8K verebiliyor ben 2K kullanacağım fakat
Alıntıyı görüntüle

ikiside aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor ATK daha cazip geliyor ama kafam karışık hangisini tercih etmeliyim neden
Hocam bence atk al geç derim şuanda kullanmaktayım gayet memnunum sadece 8k için düşünüyorsan diğerini bende atk f1 pro max modelini aldım 8k destekliyo şarz çok yemeye başlıyo ve farkı anlayamıyorsun 2k da kullanıyorum şuan

Peki uzun ömürlülük kalite bakımından hangisini almalıyım öyle profesyonel fps oyuncusu değilim sensör beni fazla etkilemiyor ama ekipman değiştirdim mi uzun süre kullanırım değiştirmeyi sevmem atk a9 plus ya da aula v9 pro arasındayım
Kral a9 plus var bende valo.oynarken sol klişe basınca takılı kalıyor çok sinir bozucu birsey wraitin urun desteği konusuda malum driver güncellemesi falan herseyi yapmama rağmen durum böyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,939
Üyeler
199,251
Son üye
corvaht

Geri