❌İndirim Bitti! Intel Sparkle Arc B570 Ekran Kartı 8.999tl

Ne anlatmak istedin anlamadım ? Neye bakmamız gerekiyor burada
Pcie 3.0 ve eski sistemi kullanmıyorum demek
(Pcie 3.0 ve eski nesil işlemcilerle heleki hiç stabil çalışmıyor aşırı fps drop ve voltaj dalgalanması oluyor.)

kötü yönü nedir hocam beğendim kasayı alcam galiba

Bu fiyata çok iyi kasa ben 2 tane aldm eski sitemide bu kasaya koydum

1784319991923.webp

1784320190994.webp

Bu da hakkını verdiğim kasa hiç boş yer bırakmadım 6,8 litre
1784320445700.webp

Son düzenleme:
Pcie 3.0 ve eski sistemi kullanmıyorum demek
(Pcie 3.0 ve eski nesil işlemcilerle heleki hiç stabil çalışmıyor aşırı fps drop ve voltaj dalgalanması oluyor.)
11 bin tl
9bin tl
..….

Bunları yazana kadar şimdiiki mesajın daha mantıklı reisim 😅
Biz sende oluyor demedik alacak arkadaşlara bilgilendirme yapıyoruz ki başına gelmesin yeni nesil sistemde kullansın diye.

Böyle bir mantık mı olur hocam . O zaman aynı sorunları amd ve nvidia tarafında neden yaşamıyoruz ?

Mevzu performans düşüklüğü değil stabilite.
Hocam asıl AMD ve Nvidia’da neden bu sorunları yaşamıyoruz diye mantık var mı ?

Aldığın karta bağlı gidip 4080 taksan çalışmaz mesela he 4060 pcie 3.0 da %2-5 kayıpla çalışıyor Arc B570 neden çalışmıyor konusuna gelince çünkü adamlar rekabet edebilmek için bazı şeyleri bol koyarken bazılarınıda eksiltiler ki maliyeti düşük olsun ve 4060 x16 veri yolu varken Arc B570’de daha uygun fiyatlı olsun diye fiziksel veri yolu x8’dir yani hocam
ayrıca pcie 3.0 baya eskidi günümüzde yani sizde haklısınız yine çalışsa daha güzel olurdu ama bu fiyata böyle bir ürünü sıfır olarak sunduklarını düşününce ufak fedakarlıklarda sorun olmamalı bence

Hatta Şöyle düşünün yakında RTX 3060 12GB tekrar birebir aynı özellikler ile (sadece nm bir tık daha düşük olduğundan bir tık daha serin olacak) satışa sunuldu yeniden ve fiyatı 329 dolar dan başlıyor minimum ve 15-16K demek bu veya B570 rakibi RTX 4060 şuan oda 18K dan falan başlıyor yani aradaki farkla anakartını da değiştirirsin hatta üzeirne para bile kalıyor cebinde hâlâ bu manrıklada düşünmek lazım

hele rağbet olan kategoriden bir ürüne makul, en azından indirim denilcek bir fiyat konulmuş 10k altına çöp bile satmıyorlar millette alışmış indirim indirim diye koşuyor en azından bunu alan kazıklanmış sayılmaz indirime benziyor bari güzel. darısı ramlerin başına 5200-4800mhz ramleri 7k ya bile koymuyorlar zaten çöpten hallice bide altın kaplama fiyatına. saplama fiyatlar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,321
Üyeler
199,340
Son üye
nympetria

Geri