❌İndirim Bitti! İncehesap 1tb Nvme M2 SSD Gecenin Yıldızı 23.00'de

Şimdi bunlar 1.000 TL için mi ilan açıyorlar hadi 2.000 lira olsun, 1-2bin lira için ihtiyacı olanın hakkını yemeye değer mi? Tabi miktar için demiyorum da bu kadar küçük miktar için kul hakkı yenir mi. 1000 liraya şuan anakart bile alamıyorsun max bi işlemci soğutucusu alınabiliyor.

15.199 TL'ye 5060 almıştım, bence 5050 14.500 etmez.
gigabyte olan modelmiydi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi bunlar 1.000 TL için mi ilan açıyorlar hadi 2.000 lira olsun, 1-2bin lira için ihtiyacı olanın hakkını yemeye değer mi? Tabi miktar için demiyorum da bu kadar küçük miktar için kul hakkı yenir mi. 1000 liraya şuan anakart bile alamıyorsun max bi işlemci soğutucusu alınabiliyor.
hocam bunların yatacak yeri yok
zaten piyasayı 5-10 şirket domine ediyor hepside birbirinden beter

Valla ben ihtiyacım yok diye iptal ettim. Tekrar stoğa girdi dün ve satıldı

gigabyte olan modelmiydi?

hocam bunların yatacak yeri yok
zaten piyasayı 5-10 şirket domine ediyor hepside birbirinden beter
PNY olan model. Ama bi kaç markanın modeli de benzer fiyatlara düşüyor. Acelen yoksa 15.500 civarına indirimden falan 5060 bulabilirsin.

Yok be asıl ikinci elcilere para yedirececeğine bunlardan zararına al. İkinci elciler bunu burdan alıp daha pahalıya satan zihniyette insanlar
Alacağınız zaman kişinin profiline bakın. Birsürü bu tarz ürünlerden koyduysa ondan alınmaz. Bazen ben mesela ürün alıyorum, bir kaç ay geçiyor niye aldım diyip açmadan veya bir kere kullanıp sıfır fiyatı atıyorum 28 23'e açmadan satıyorum. Profilinde tek ürün olan ya öğrencidir, ya da almış vazgeçmiştir. Al satçıların profile gir 20'den aşşağı ilan yok.

Bakmadım bile iyi ki bakmamışım. İncehesap iyice saçmalıyor.
İnce hesap yapan sevmiyor onlar kaba hesap yapıp bakmadan alacaksın :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,127
Üyeler
199,298
Son üye
SherpA.