Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 13,523
Eugène Tacquavique olursun artıkHayaller Paris gerçekler İzmir. Neyse alayım da belki ilerde torunlara filan gösteririm.
Eugène Tacquavique olursun artıkHayaller Paris gerçekler İzmir. Neyse alayım da belki ilerde torunlara filan gösteririm.
gurme muratabigf paris burger king vs mcdonalds'ta burgerı sevmemiştiparis kötü diyolar zaten ya4 günde gezmez miyiz gezeriz bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
konuda attığın bi gün bidegitmişken ps5 pro veya switch mwitch bişeyler getirsem burda satsam bileti çıkarır mıyım aceba
Avrupa'da vergi dahil ürünler.paris kötü diyolar zaten ya4 günde gezmez miyiz gezeriz bence
konuda attığın bi gün bidegitmişken ps5 pro veya switch mwitch bişeyler getirsem burda satsam bileti çıkarır mıyım aceba
hayatımda gördüğüm en hayvanat insangurme muratabigf paris burger king vs mcdonalds'ta burgerı sevmemişti
kış için pegasusla daha uyguna alınabilir kampanya beklemek lazım![]()
Skyscanner'da İstanbul-Paris arası ucuz uçuşları bulun
Büyük hava yolları ve seyahat acentelerinin ucuz uçak bileti fiyatlarını karşılaştırın ve en uygun bileti bulun. Bugün çevrim içi rezervasyon yapın.www.skyscanner.com.tr
Diğer tarihler için;
Avrupa'da vergi dahil ürünler.
Burdan pahalıya gelir ps5 pro sjsjsjsks.
Tax free varsa belki.
Ps5 pro 55 bine bulunuyor.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
900 Euro eşittir
48.491,64 Türk Lirası
tax free de alsam 40 bin liraya geliyor neredeyse @Loky
gerçi satmasıyla falan da kim uğraşacak ki, gidecek olursam forumdan isteyen olursa 900 eurodan salarım tax free cebime atarım
Evet 3-4 ayda bir geliyor.kış için pegasusla daha uyguna alınabilir kampanya beklemek lazım
mantıksız bir fikir olduğunu farkettim zaten ya, hisse senedi falan alırım daha iyi böyle al satla uğraşacağıma, orda kampanyayla 700 750 euroya falan geliyor arada öyle belkiPs5 pro 55 bine bulunuyor.
Puan kampanyalari ile 52-53'e falan peşine 9 taksitle bulunabilir.
40'a alsan 45'e senden mi alırlar nakit yoksa 52'ye peşine 9 taksitle mi alırlar bunu düşünmek lazım.
Uzun vadede illa satılır.
Evet 3-4 ayda bir geliyor.
olur da vizen var mikred'kartiylan gisem acaba olurmu tum harcamlar karta ait sekilde nakit avansa cekerim
daha önce hiç yurtdışına çıkmadıysan schengen vizesi alman zor ne yazık kiDostlar hiç yurtdışına çıkmadım pasaportum bile yok sizce alayıp vize deneyeyimmi tek başıma güzel macera olur diyorum?