Düşünüyorum hocam zaten am5 e geçmeyi ama kurcalamayı da sevdiğimden işime yarasaydı kurcalardım teşekkürler genedeRyzen 5 5500 yerine para biriktirip am5 e geçmen veya en azından daha güçlü cpu alman bu kadar efor sarf etmenden daha konforlu olacaktır.
Konuyu görünce herkes çekiniyor bu nedir haha![]()
Düşünüyorum hocam zaten am5 e geçmeyi ama kurcalamayı da sevdiğimden işime yarasaydı kurcalardım teşekkürler genede
Onu indirmiştim en son, güncelleme gereği duymadım.Testmem 0.12 kullanmanızda özel bi sebep var mı? Ben 0.13.1 kullanıyorum
10 kullanıyorumHocam wheayı sen hwinfodan bakma. Olay görüntüleyicisinden de bakmayı unutma. Ben gece hwinfoda whea görmediğim halde arka planda çaktırmadan whea19 bırakmış.
Windows 10 mu 11 mi kullanıyodunuz?
Bolca oyun oynayacaksın artık. Oyunlarda performans düşüşü mavi ekran kapanma yaşarsan tekrar bu süreci geçireceğiz hocam bilgine![]()
Beklemesi dışında çok zevkli bir şey ya.Alıntıyı görüntüle
Benim de canım çekti dünden. Hayatımda ilk kez 4 saat stabilite testi yaptım sizin yüzünüzden.
6000 CL28, 59.4ns latency normal boot.
28-35-35-60 ilk zamanlamalar. En sıkı olması şart değil dedim, o yüzden twr mesela 60, trefi mesela 41677. İkincil zamanlamalar da benzer oranda ayarlı.
Ultra low latency gelecek olan kitlere benzer ayar yapmışım meğer. Hardware unboxed zamanlamalarını gösterdi daha yeni, baktım çok çok yakın yapmışım. Görsele ekleyeyim...
Sonuç olarak EXPO 72ns iken overclock 59ns civarına düşürdü. 4800mhz hızında EXPO kapalı iken 80ns gecikme oluyor.
6400 cl30 da hoşuma gidiyor ama 2 denemede de hata alınca vazgeçmiştim. Onun gecikmesi 58ns oluyor. Safe boot içinde herhalde 56 görür.
Gece teste sokmak lazım, yoksa başında oturarak olmaz. Valla herkese teşekkürler, öğrendim baya bir ayrıntı. İsmi lazım değil, bir site daha var, bilgi toplamak ya da bir şeyleri öğrenmek için üye olmuştum ama bir baktım ban yemişim nasıl olduysa artık. Aynı böyle köylü gibi takılacaktım ama elit bir kesime hitap ediyor demek siteBeklemesi dışında çok zevkli bir şey ya.
Sıkıldım ben de açtım bi test.Gece teste sokmak lazım, yoksa başında oturarak olmaz. Valla herkese teşekkürler, öğrendim baya bir ayrıntı. İsmi lazım değil, bir site daha var, bilgi toplamak ya da bir şeyleri öğrenmek için üye olmuştum ama bir baktım ban yemişim nasıl olduysa artık. Aynı böyle köylü gibi takılacaktım ama elit bir kesime hitap ediyor demek site![]()