ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,015
sen de göstermemişsin kralöyle zaten hakettigi degeri gördügünü sanmıyorum millet sırf sıra tabanlı diye oynamıyor oyunu 2 sene önce yarım saat oynayıp silmiştim
sen de göstermemişsin kralöyle zaten hakettigi degeri gördügünü sanmıyorum millet sırf sıra tabanlı diye oynamıyor oyunu 2 sene önce yarım saat oynayıp silmiştim
o zaman bunu overrated'a yazacaksın overrated fazla yüksek underrated düşüköyle zaten hakettigi degeri gördügünü sanmıyorum millet sırf sıra tabanlı diye oynamıyor oyunu 2 sene önce yarım saat oynayıp silmiştim
metacritic'de pc kategorisinde 1. oyun kral nasıl görmüyor. Maalesef hl2 nin yerine geçtiDisco elysium gereken değeri görmüyor çok önyargıyla yaklaşıyor millet daha fazla kişinin oynaması lazım
Yılın oyununu kazansa nolur ülkemizde en underrated oyun bu kime sorsam oynamamış son 1-2 senedir falan açılan hiçbir oyun öneri kısmında önerildiğini görmedim kimsenin yurtdışında oynanıyor ama bizim ülkede sevildiğine rastlamadımgerçek underrated budur beyler yılın oyununu kazanan değil