🔥İndirim Belkin Boost Charge 1 Metre Usb-C'den Usb-C'ye Örgülü Kablo 149 TL

DrequanN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
601
ürün güzel aldım denedim alınır en son 2 nisanda almıştım 129tl ye şuanda 150tl alınır 20V 3A - 60W destekliyor ve USB-IF sertifikası var

1784460483089.webp

1.5 metre olanini sarj icin kullaniyorum gayet kaliteli. Burada konu acilmisti daha once orada denk gelip aldim aktarim hizi yavas yazmislar. Sarj icin kullandigim icin denemedim

1.5 metre olanini sarj icin kullaniyorum gayet kaliteli. Burada konu acilmisti daha once orada denk gelip aldim aktarim hizi yavas yazmislar. Sarj icin kullandigim icin denemedim
ben test etmiştim güzeldi söyledikleri değerleri veriyorlar

Zaten şarj kablosu aktarım için verimli olmuyor diye biliyorum. Bende kaliteli şarj kablosu var ben ucuzken almıştımda şimdi 900tl olmuş onda bile çok uzun sürüyor. Ankere bütçe çıkmayan için güzel seçim.

ben test etmiştim güzeldi söyledikleri değerleri veriyorlar
Belkin oyledir belkin degildir🤣 ben sadece sarj icin kullaniyorum ve sarj konusunda basarili. Kalite hissiyatida guzel.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Belkin oyledir belkin degildir🤣 ben sadece sarj icin kullaniyorum ve sarj konusunda basarili. Kalite hissiyatida guzel.
Bu arada belkin eski ve köklu bir markadir. Apple resmi aksesuar uraticisi diye biliyorum.

diğer ürünler 700 tl falan fiyat iyi

2 tane 1 metrelikten almistim kutuda yedek duruyor 2,3 metrelik olsa baya iyi olur aslinda

S25 öncesi Ultra'larda 5A gerekiyor 45W için bilginiz olsun. Super Hızlı Şarj 2.0 alamazsınuz. Bende de S23 ultra var 10v 5a pik yapıyor nadiren tam boşken ve soğukken. 9v 4.5a düşünebilirisiniz kabaca. 60w kablolar yaramaz. S26 Ultra Super Hızlı Şarj 3.0 ise 20v 3a çekiyor sınırda yani 60w.

Benim poco x3 pro telefonum var 33 w kablo lazım usb a to usb c

klavye veya mouse da kullanılır mı bu kablolar

Geri