DorukPolat
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 9000
Merhaba halihazırda A620M E anakartım mevut çok giriş seviyesi bir kart. Bütçemi çok zorlamadan bir şeyler almak istiyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum.
![]()
GIGABYTE B850M FORCE AMD B850 AM5 Soket DDR5 9600MT/s mATX Anakart
GIGABYTE B850M FORCE AMD B850 AM5 Soket DDR5 9600MT/s mATX Anakart ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Anakart ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Troy ile 200 veya Turktelekom koduyla 300 TL ek indirim var. Overclock konusunda çok iyi anakart. Zaman zaman çok daha uygun fiyatlara düşüyor
www.ucuzacebin.de
Yalan olmasın bunu gördüğümü hatırlamıyorum cuma indiriminde ama ara sıra olur olmaz fiyatlara düşüyor ve çok başarılı anakart. Sanırım rengi yüzünden pek tutulmadı ama ben rengini de seviyorum7300 tl civarlarına buradan düşüyüor . Ama galiba ben cuma gününü bekleyeceğim. gaming gecesini![]()
Gigabyte B850M FORCE DDR5
Gigabyte B850M FORCE DDR5 için en ucuz fiyat ₺7.394,87 (hepsiburada.com). 6 mağazada karşılaştır.www.ucuzacebin.de
B850m-KMerhaba halihazırda A620M E anakartım mevut çok giriş seviyesi bir kart. Bütçemi çok zorlamadan bir şeyler almak istiyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum.
renk ile hiç işim yok tamamaen performans odaklıyım.Yalan olmasın bunu gördüğümü hatırlamıyorum cuma indiriminde ama ara sıra olur olmaz fiyatlara düşüyor ve çok başarılı anakart. Sanırım rengi yüzünden pek tutulmadı ama ben rengini de seviyorum