1 Tb Dram Li SSD mi 2 Tb Dramsiz mi ?

Reaksiyon skoru
50
Dram çok çok önemlimi bunu merak ediyorum 2 tb lerde 13 k sularında şu an 1 tb dramliler de 12 13k civarında

Model önemli. Sağlam model dramsiz > kötü model dramli.
İkisinin de modeli iyiyse ve ssd'nin içine sistem kurmayacaksan dramsiz 2tb al geç

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
amaç sadece oyun oynamaksa, video render gibi işlerle uğraşılmıyorsa pek hissedebileceğin bir fark görmezsin

Ben olsam 2TB alırdım, ama hızına görede değişir, Eğer aşırı fazla yaz sil yapmıyorsan dram çok önemli olmaz

Yıllarca HDD kullandık SATA SSD bile lükstü bi dönem, sırf DRAM var diye yarı yarıya bölmem depolama alanımı.

Son 1 haftada fiyatlar 2-3 bin artmış. İlginç gerçekten. Akakçede en düşük yapınca dramsizler 10-11 arasında mevcut. Marka olanlardan al geç dostum.

Sadece oyun oynayan biri için 2 Tb gen3, 1 Tb dramli gen4’ten iyidir. Hangi oyunu indirsen 100 Gb zaten.

Bu fiyatlarla alma ama firmalar gene satamadıkları için fiyatları düşürür yakın zamanda, her defasında bakalım bu sefer alacaklar mı diye fiyatları yokluyorlar

Model önemli. Sağlam model dramsiz > kötü model dramli.
İkisinin de modeli iyiyse ve ssd'nin içine sistem kurmayacaksan dramsiz 2tb al geç
En doğru yorumu bu arakdaş yapmış bizim insanlarımız malasef Dram mevzusunu tanrı yaptıkları için sanki hayat kalım mış gibi davranıyorlar

Dram çok çok önemlimi bunu merak ediyorum 2 tb lerde 13 k sularında şu an 1 tb dramliler de 12 13k civarında
1TB DRAMli o kadar pahalı değil. Bir de o beklentine bağlı düz oyun oynayan biri DRAM olmadan da idare eder ama belli işlerde zorlanır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,656
Üyeler
199,408
Son üye
denizprime

Geri