❌İndirim Bitti! Xfx Swıft Radeon RX 9070 XT 30.119₺

Aga benim sipariş onaylandı yarın gitsem alabilir miyim kartı yoksa siparişi mi beklemek zorundayım?
Teslime hazır onayı gelmeli ama ben şansımı zorlayayım iptal olabilir diyorsan sabah açıldığı gibi git işe gidecektim simdi alabilirmiyim vs de müsaitse çalışan depodan getirip verir

Hocam ihtiyac varsa aldıysan takma kafaya keyfini çıkar
öyle yapacağız artık hocam 9070xt aldım bende keyfim yerinde yinede :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben 37kya taksitle almıştım direkt iptal edip bunu aldım hocam aynı karttı aşırı mutluyum valla alan hocalarıma hayırlı olsun isteyen hocalarıma daha güzelleri nasip olsun insallah sistemimin son parçasıydı o da bitti birkaç güne kuracağım inşallah 6 aydır bu anı bekliyordum.
bende 9070xt aldım hocam memnunum karttan insanın yinede içi acıyor azda olsa :D

Benim pcı x1 girişi 3060 ventus la bile yapışıktı bu gelirse onu sökecem mecbur o kötü oldu

Xfx magnetic air oc Rx 9070xt 38k dan tekrar gelse keşke beyaz olanı

ürün gelirse aldığım fiyattan vericem şunlar para kazanmasın
Kendinizi yormayın hocam , burada konusu açılan neredeyse bütün ürünleri sarı siteye koymuşlar çoğu heyecandan cümleri bile yarım yamalak kurmuş . Ben çok üzülmedim nitro+ bakıyorum, ama umarım ihtiyacı olanlar da alabilmiştir.

İhtiyacım yok, son iki ayda 2 dk dahi oyun oynamadım ama aklıma düştüğü için almam lazımdı bakıp duruyordum😅 Kaçırmam iyi oldu galiba diye teselli edeyim kendimi.

Ekler

• 69839.webp
    69839.webp
    31.1 KB · Hit: 85
Ben buna yetişemedim bunu aldım sipariş de onayladı 10-15 dk önceki ekran görüntüsü bu resim

Ekler

• 1000118674.webp
    1000118674.webp
    37.4 KB · Hit: 79
125k harcadık 6-7 dakikada iptal olmasın hanıma robot süpürge dikey süpürge aldık . Baya heveslendi iptal olursa üzülür :( Bende kendime 5070 cik Ti cık aldım sadece 😈 Her şey hanım için ..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,597
Üyeler
199,398
Son üye
utku52

Geri