❌İndirim Bitti! Xfx Swıft Radeon RX 9070 XT 30.119₺

Bu arada al sat yapmak için alıp satan varsa max 2 bin tl kar eder. Al sata gitmez. Günlerce THH değişiminden gelen 0 jelatinli 16 gb 9060 xtyi 17 bine satamadim sıfır fiyatları 20 bin üstü olmasina rağmen. En sonunda açtım kutusunu yan pcye taktım. Yani ürün sıfır bile olsa kimsenin 32-33 verip alacağını sanmam. Aldığı fiyattan anca satar. İkinci elleri zaten 27 28 bine bulunuyor. Sahibinden ölücü dolu maalesef. Adam 32-33 verecek olsa 34-35 bine kendi adına faturalı taksitli alır.
Tabi ya kar bırakmaz bu, taksit bozduranlar varsa belki başka türlü kovalamaya değmez. Şahsen 7600ün entegre grafiği kuruttuydu artık çok lazımdı yapıştırdım, umarım gelir.

Son düzenleme:
Bu forumdaki indirim babalarına son parçayı buradan aldığım için teşekkür ederim sayenizde hemen hemen herşeyi sağlam indirimli aldım sistemi topladım hepinize çok teşekkür ederim @Aydi @Alpha45 @thepublicman @Michael_Scofield @kyemre058 @XanthiN unuttuğum üstatlardan biri varsada kusura bakmayın 🤍

Al sat icin alanların kendisine saygısı yoktur insanlar aylarca belki yıllarca bilgisayar toplamak için bekliyor ve zarla zor bir ekran kartı alıyor veya alamıyor alsatcilarin sayesinde

ne aldın robot süpürge hocam merak ettim birde kaçtan aldın acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Paraf'a peşine 12 ay taksit gelmeyince keyfimi kaçırdı, zaten ürünün sayfasında peşin fiyatına 12 taksit yazıyordu Paraf'a. Honor 600 pro vardı 512gb 38kya onu çok hızlı düzelttiler o aklımda fena kaldı ya baya iyi fiyattı sanırım o
O fiyat iyiymiş telefon ihtiyacın varsa alınırmış. Ben genel indirimleri beğenmedimde arada bazı ürünler vardı mesela TV'dede vardı, dediğin honorda varmış mesela onlar iyiydi.

biliyorum herkeste aynı oluyor fatura kesilmeden ya da kargoya verilmeden bişi demek zor
Orası öyle tabii ama daha en başlarda bile onay alan vardı 1 saaten fazla sürdü iptal edilecek olsa edilmiş olurdu çoktan

O adamın firmalardan ucuz satmamasının sebebi ortada. İhtiyacı olmadığı halde büyük indirimlerden 5 adet aynı ürünü alıp sahibindene yüklüyor. Bunun adı kansızlıktır. Biz zaten her zaman büyük firmaları eleştirdik ve eleştirmeye devam ediyoruz, sen merak etme.
Yani ne bileyim çok ucuzda değilki yani şunun al satını yapıyorlar. Kullanıcı fiyatı çokta kazanç yok. Kullanıcıda geldiğinde fiyat kırıcak garip yani.

Al sat icin alanların kendisine saygısı yoktur insanlar aylarca belki yıllarca bilgisayar toplamak için bekliyor ve zarla zor bir ekran kartı alıyor veya alamıyor alsatcilarin sayesinde
Konu aşırı bağımsız noktalara gidiyor. Benim görseli ekleme amacım @Aydi hocanın da ket vurduğu(kendisi açtığı konularda defacalarca denk geldi) , ürünü satın aldığı gibi ilan açanlar , kimsenin kendine ek gelir elde etmesine karşı olamam (hayat şartları) , kaldi ki diğer ürünlerde olduğu gibi fahiş kazanç elde etmek yerine; örneğin 30'a alıp akakçe fiyatı 36 ise 35'e ilana koymak yerine kârını minimize etmiş . Henüz siparişi bile onaylanmayan ürünlerin ilanı açılması (get açanlar bile var) .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,896
Üyeler
199,454
Son üye
tisorthane

Geri