Hesabıma 100.000 TL Geldi

Tekrardan kusura bakmayın beyler. Parayı babamın atacağını hiç düşünmedim. En azından böyle bir durumla karşılaşırsak ne yapmam gerektiğini öğrenmiş olduk

sakın sahibine gönderme seni arayacak yanlışlıkla gelmiş şuraya gönder diyecek sadece bankanın numarası üzerinden işlem yap arayıp bilgim dışında para geldi de kumar vs parası büyük ihtimalle
Paranın sahibi seni tanımıyor ki, seni arasın. Polise şikâyet eder dolandırıldım diye.

Paranın sahibi seni tanımıyor ki, seni arasın. Polise şikâyet eder dolandırıldım diye.
ibanını ismini bir yerden bulup yapıyor işte onu demeye çalışıyorum kardeşim yanlışlıkla sana geldi şuraya gönderir misin diyor sen de kabul edip gönderiyorsun paranın kaynağı meçhul uğraş dur sonra iban kiralamakla aynı mantık

ibanını ismini bir yerden bulup yapıyor işte onu demeye çalışıyorum kardeşim yanlışlıkla sana geldi şuraya gönderir misin diyor sen de kabul edip gönderiyorsun paranın kaynağı meçhul uğraş dur sonra iban kiralamakla aynı mantık
Kimse senin ibanını bulup sana para göndermez. Varsa bunu yapan bir tanıdığın, bana göndersin. Şikâyetim olmaz. Benzer bir numaraya gönderirken yanlış numara girmiş olabilir.

klasik yurdum insani daha kimden geldiğine bakmadan foruma konu açıyor :kekw:

O nasıl baba öyle haberiz istekiz 100k atıyor... İstesen 900k 1m yollar heral :D

Kimse senin ibanını bulup sana para göndermez. Varsa bunu yapan bir tanıdığın, bana göndersin. Şikâyetim olmaz. Benzer bir numaraya gönderirken yanlış numara girmiş olabilir.
yanlış numara girse isim soyisim uymaz kasıtlı yapılabilir tamamen denk gelmesi imkansız gibi bir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,955
Üyeler
199,463
Son üye
qweer

Geri