- Reaksiyon skoru
- 1,542
Ne babalar varHocam, babam atmış parayı neyse bilgilenmiş olduk en azından.![]()
Ne babalar varHocam, babam atmış parayı neyse bilgilenmiş olduk en azından.![]()
Paranın sahibi seni tanımıyor ki, seni arasın. Polise şikâyet eder dolandırıldım diye.sakın sahibine gönderme seni arayacak yanlışlıkla gelmiş şuraya gönder diyecek sadece bankanın numarası üzerinden işlem yap arayıp bilgim dışında para geldi de kumar vs parası büyük ihtimalle
en mantıklısı bu olur zatenKoy günlük faize sahibi çıkana kadar
ibanını ismini bir yerden bulup yapıyor işte onu demeye çalışıyorum kardeşim yanlışlıkla sana geldi şuraya gönderir misin diyor sen de kabul edip gönderiyorsun paranın kaynağı meçhul uğraş dur sonra iban kiralamakla aynı mantıkParanın sahibi seni tanımıyor ki, seni arasın. Polise şikâyet eder dolandırıldım diye.
Bankaya haber ver zaten yanlışlıkla atan kişi de bildirir bankalar düzeltir durumu.Arkadaşlar hesabıma 100.000 tl geldi ne yapmam lazım? Parayı sahibine geri vermek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorıö
Kimse senin ibanını bulup sana para göndermez. Varsa bunu yapan bir tanıdığın, bana göndersin. Şikâyetim olmaz. Benzer bir numaraya gönderirken yanlış numara girmiş olabilir.ibanını ismini bir yerden bulup yapıyor işte onu demeye çalışıyorum kardeşim yanlışlıkla sana geldi şuraya gönderir misin diyor sen de kabul edip gönderiyorsun paranın kaynağı meçhul uğraş dur sonra iban kiralamakla aynı mantık
Zenginlik böyle bir şey olsa gerek.Hocam, babam atmış parayı neyse bilgilenmiş olduk en azından.![]()
yanlış numara girse isim soyisim uymaz kasıtlı yapılabilir tamamen denk gelmesi imkansız gibi bir şeyKimse senin ibanını bulup sana para göndermez. Varsa bunu yapan bir tanıdığın, bana göndersin. Şikâyetim olmaz. Benzer bir numaraya gönderirken yanlış numara girmiş olabilir.