Çözüldü✓ Kule Tipi Sogutucu?? Rayzen 5 5600 İçin

Bu olabilir. Kuponla vs daha da ucuza gelir.
Segotep fz6 pro daha iyi degil mi? 1500liraya almis zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1600 e var ama segotep kagit ustunde daha iyi duruyor. Bende gorselligi daha iyi diye siyahindan almistim. Ryzen 5 7500f ile dying light the beast 70 75 derece civarinda takiliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Am4 icin uygun mu emin degilim arastirin

Son düzenleme:
M4 ü beklıyorum reis 1500e bencede iyiydi o ama yeterli gibi m4 malum bide rayzen 5 5600 a bi 5.5k ödedim yarı fiyatına sogutma m4 ondan iptal çektim diğerine

En sevmediğim şey, satın alınmış malın pişmanlığı. Çok güzel bir soğutucu almışsın niye bu kadar dert ediyorsun ki kendine. Attığın ilandaki soğutucu 5 para etmez bu arada. 2 bakır borulu hayatta yetmez 5600’e
evet aldığı soğutucu gerçekten iyi ama iki borulu frisby soğutucu ile kullanıyorum yük altında fazlasıyla yetiyor o soğutucu kadar soğutamaz tabii ki

marka çok fark etmiyor genelde fason üretim bunlar, 2 şeye bak bir kesinlikle 6 borulu olsun ikincisi yorumları oku bazı markalar maliyetten kısmak için malzeme kısabiliyor onun dışında hangisi uygun fiyatlıysa al geç, belli markalar sadece kendi mühendislikleri ile üst seviye üretim yapıyor onlarda biraz tuzlu tabi en f/p olan arctic onun bir tık altı thermalright, en tepe olanı tartışmasız noctua ama en tuzlusu da o noctua biraz keyif sistem kuranlara parayı basıyım max performansı max sessizlikle alıyım diyenlere.

Stok soğutucudan bir tık iyi olsa bile işini görür. 1.5k soğutucular felan bunlar bu işlemci için fazla fakat kullanmana mani değil. @HacıSOFU gayet yeterli ve fazlasıyla işini görebilecek soğutucu önermiş. Benim kullandığım soğutucu bundan biraz daha düşük olmasına rağmen 70-75 arasında bir sıcaklık değeri alıyorum max. Senin de görebileceğin değer tabi bir sürü etkene de bağlı olduğunu belirterek 65-70 arası görürsün. Sence de yeterli değil mi ?
Bir zamanlar bu soğutucuyu ve x123 ü 5600 önerirdik. Am5 tarafında da 7500f ve hatta 7600 için alıp kullananlar da oluyordu. Tabi 7600 de 80-85 civarını görebiliyordu bu soğutucu ile ama yine kullanılmasına mani olabilecek sıcaklıklar değildi.

Son düzenleme:
yani 2 bakır borulu olması kötü gelmediyse iptal et ben şubat ayında 1.400 tl ye : https://www.gaming.gen.tr/urun/3847...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
bu ürünü almıştım bayada memnunum sanada tavsiye ederim, ben kafatası rahat edecek adamım 65 derecenin üstünü görmedim bu fanla üstüne çıktımı kötü hissediyorum her türlü değer yani fiyatına
1784629720438.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,728
Üyeler
200,766
Son üye
tamerkarbel

Geri