Çözüldü✓ Kule Tipi Sogutucu?? Rayzen 5 5600 İçin

yusufman

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
1500
Segotep Fz6 Pro Beyaz Kule Tipi
Bunu 1500tl ye sipariş geçtim ama çok fazla model var ucuza sanki gereksiz fazla para vermiş gibi hissettim...

Örneğin

Aldığım model nasıl dahs ucuza çözülürmü? Öneriler nedir?

Bunu 1500tl ye sipariş geçtim ama çok fazla model var ucuza sanki gereksiz fazla para vermiş gibi hissettim...

Örneğin

daha birkaç gün önce 1300 tlydi o segotep modeli ama 1.5k da olur yani. Güzel soğutucu

En sevmediğim şey, satın alınmış malın pişmanlığı. Çok güzel bir soğutucu almışsın niye bu kadar dert ediyorsun ki kendine. Attığın ilandaki soğutucu 5 para etmez bu arada. 2 bakır borulu hayatta yetmez 5600’e

En sevmediğim şey, satın alınmış malın pişmanlığı. Çok güzel bir soğutucu almışsın niye bu kadar dert ediyorsun ki kendine. Attığın ilandaki soğutucu 5 para etmez bu arada. 2 bakır borulu hayatta yetmez 5600’e
Bizim millette bu hastalık gibi bir şey almadan sormuyor alıyor öyle soruyor

1. işlemciyle aynı anda kargo twslimi yetişsin diye sordum
2. zatem bu konuyu açtım ama konu saptığı için daha özel olarak tekrar konu açtım.
3. Güzel bi ürün olduğunun farkındayım ama daha ucuza amacını yerine getirebilen ürün önerisi varsa diye konu açtım.
4. Ürünün alım öncesi veya sonrası sorulmasına kurulma hastalığınız nedir?

Bu nasıl?
Segotep Wind Clear T2 Siyah 80mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu (AM4/AM5 1200p/1700P Uyumlu

2. zatem bu konuyu açtım ama konu saptığı için daha özel olarak tekrar konu açtım.
3. Güzel bi ürün olduğunun farkındayım ama daha ucuza amacını yerine getirebilen ürün önerisi varsa diye konu açtım.

Bu nasıl?
Segotep Wind Clear T2 Siyah 80mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu (AM4/AM5 1200p/1700P Uyumlu
Alınmaz da iptal edeceksen uygun yollu bir şey önerelim.

Bu nasıl?
Dondurma çubuğu gibi

Örneğin

Bunlar olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu olabilir. Kuponla vs daha da ucuza gelir.
Benim attığım daha estetik diye önerdim

4 veya 6 borulu x bir marka alabilirsin

M4 siparişini geçtim diğerini iptal edip. Üst öneri gelmezse çözüldü olur öğlene
Yardımcı olan herkese teşekkürler

Geri