zaten samsungu seviyorum fakat bataryası çok düşük ve yetip yetmiceği açısından endişelerim varKompakt telefon istiyosan S25 al.
Hocam 6.9da kullanılmıyor çok zor ya ben 12 pro 5g kaçak vardı kaçak xiaomi 17pmye geçtim elim uyuşuyor 2 saat aktif olarak oyun oynayıncaOna da katlanıcan hocam
2 saat aktif nasıl oyun oynuyorsun?Hocam 6.9da kullanılmıyor çok zor ya ben 12 pro 5g kaçak vardı kaçak xiaomi 17pmye geçtim elim uyuşuyor 2 saat aktif olarak oyun oynayınca
Herkes sen değil kral2 saat aktif nasıl oyun oynuyorsun?
Ben bir-iki pubg'de maç yapıp kapatıyorum
mlbb var hocam bir maç 25 30 dk zaten 3 4 el atıp çıkıyorum genelde2 saat aktif nasıl oyun oynuyorsun?
Ben bir-iki pubg'de maç yapıp kapatıyorum
bencede çok mantıklı güzel bir cihaz da işte dediğim gibi batarya çok kafamı karıştırıyo bi yandan da çinli telefona o parayı verip bir iki yıl sonra cort olmasından korkuyorumS26 50k'ya alınır. Bence kompakt istiyorsanız alıp geçebilirsiniz.
6.2" ekran için o batarya çok kısa sürmez hocam.bencede çok mantıklı güzel bir cihaz da işte dediğim gibi batarya çok kafamı karıştırıyo bi yandan da çinli telefona o parayı verip bir iki yıl sonra cort olmasından korkuyorum