🔥İndirim Denki 12000 Btu A++ Inverter Klima 22999 TL

Kaira ve Midea çok daha kaliteli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bi klima aldım tüm piyasa düşmeye başladı sanırsın kış geldi eldeki stokları bitiriyorlar.
Önceki seneden de ucuz oldu 😄

Tam da klimam bozulmuştu araştırma yapıyordum. Anakart sıkıntı sürekli tekliyor, tamir pek fayda etmeyecek gibi duruyor.

DENKİ markasını ilk kez duydum, bu tip bir ürün alınca servisi vs. kendisi gelip kuruyor dimi? Şehrimde aratıyorum, resmi hizmet yok sanırım.
Bence başka markaları kovalasan daha iyi bende bakıyorumda bu çok içe sinmedi. Teknosa ithalarçısıymış sanırım.

Kaira ve Midea çok daha kaliteli

Önceki seneden de ucuz oldu 😄
En kaliteli F/P olarak klima markası öneriniz varmı ? Filtreleri düzenli değiştireceğimden serviside çok önemli.

Güzel bu ama biraz sesli
24 eco modda kullanıyorum. sessiz çalışıyor odayı buz gibi yapiyor. fakat 24 den yükseltince tıkırtı sesi geliyor acayip rahatsız edici özellikle gece derece yi yükseltince.

18500e geçen sene tcl elite plus aldım harika cihaz 25m² odayı 25 derecede bile buz gibi yapıyor

Kaira Plus DTXR35P 12000 BTU bu nası hocam sizce

Hb da fiyatı düşmüş, trendyolda 6 taksit imkanı var hb 3 taksit yaptı kartıma.

Sesli deniyor fakat ayar çekmen lazım fanı %100 de çalıştırırsan sesli çalışıyor fakat bu diğer markalardan daha sesli anlamına gelmiyor. Her klima kadar ses yapıyor onlardan çok daha fazla değil. Arçelik te var oda sesli mesela

Servis elektrik konusunda hiçbir işlem yapmıyor. Öneri olarak en azından yanınızda motordan elektrik hattı çekilecek yer metresi kadar kablo bulundurun. Servis klima hortumlarını bantlarken onu da dahil etsin içine ayrıca bantın dışından götürmek zorunda kalmazsınız. Daikin bakıyor servise. Yılların firması servis ağı geniş fakat her markada olduğu gibi yerel servis şans işi benim teslimden sonraki gün geldiler.

Tercih sebebim iyi kötü iyonizer filtre var. Wifi var. 4 Yönlü hava üfleme var. Standart olarak aşağı yukarı havayı ayarlama yanında içindeki kanatçıklar sağa sola da üfleme yönü verebiliyor.

Tercih sebeplerimdeki özellikleri sağlayabilen 27.000 fiyat bantında başka ürün yok. Wifiden, iyonizer filtreden, 4 yönlü hava akışından vazgeçersen başka markaları daha ucuza alabilirsin. Fakat bu özelliklerdeki başka markayı bu fiyata alamazsın. Odaya büyük geldi sanırım çok hızlı soğutma yapıyor şuanki aklım olsa 9 luk alır geçerdim. Wifi çok gerekli mi değil, fakat bu fiyata bunu alabiliyorken daha yüksek fiyata bu özelliği olmayanı neden alayım.

Başka bir sorun olursa cevaplamaya çalışırım.

Son düzenleme:
Max 25'e idarelik F/P ürün arıyorum ufak bir oda için lazım.

Aşırı cahil bir soru soruyorum, bu fiyata dış ünite de dahil oluyor dimi?
Evet dış üniteyle beraber geliyor ürün değerlendirmesinde paylaşılmış

Max 25'e idarelik F/P ürün arıyorum ufak bir oda için lazım.

Aşırı cahil bir soru soruyorum, bu fiyata dış ünite de dahil oluyor dimi?
12000btu 26 27k ya beko baymak var baktınız mi hic

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,917
Üyeler
199,959
Son üye
aptalın_biri

Geri